gjort

ååååååh nu har jag ääääntligen gjort intagningsprovet, o det gick skitbra!!! är asglad, synd bara att dom går efter betygen, suger så extremt hårt :(
världens bästa malin följde med mej till vasa/östra för jag skulle göra intagningsprovey då, vi va där kl 9 men jag va så jävla nervös så jag skrev upp mej sist så jag fick sjunga kl 12, haha jag skakade när jag gick in dit men det gick bra o dom va så snälla, haha. aja så jävla skönt att det e gjort, det finns fan inget värre än att va nervös, aja så nu kan jag slappna av..

aja när jag va klar gick vi till donkilonki o käkade, sen gick vi till skolan, hade två lektioner kvar så det gick fort, sen käkade jag på stan med betty som jag inte träffat på flera månader :OOO åt varmacka på coffee lounge o jag e fortfarande mätt????? va har hänt..

aja orkar inte skriva nå mer nu, PUSS/Lara

ahah skitful bild nervös kurd

maliiin (L)

haha bjuder på den..

chaaaaazz!!

sexigt, o jg vet att min mobilkamera e bäst <33333333

åååh min mamma sa nyss att hon har köpt nån glass med vitchoklad o en annan med chessecake, så ni förstår ju vad jag ska göra nu! tjing


nervös as hell

hejjjjjjjj kurdi här, orkar verkligen inte blogga, men eftersom ingen annan gör det så..
amanda vill sluta blogga så vi tar nog en "paus" för ingen verkar pepp. kommer säkert blogga imorn endå haha

men iaf, jag är så äckligt,pinsamt,galet,sjukt jävla nervös :( intagningsprovet till jazz är imorn, o jag har varit nervös i en månad typ men nu asså Gud tänker inte på nåt annat typ.
det värsta är att jag inte hittar dit, haha kommergå vilse :(
aja ska sjunga dock of the bay hoppas verkligen att det går bra, wish me luck!
ååååh dör, kommer inte kunna sova imorn, aha förlåt men ni förstå inte hur nervös jag är, käkade chips&dipp o cola när jag kom hem från skolan för att lugna ner mej lite o det funkade såklart (L) 

aja lite bilder från dom senaste dagarna:


fika på waynes i söndags med systeryster(tack)

o sen direkt efter käkade jag på max med jossan o ludde, jag??fet???va??? ahah ;)

amanda aka fetto! gjorde bara smoothie på hk:n igår..

fett go jao, ahahah

åt detta när jag kom hem från skul igår, o sen massa mat o annat gottii som naturgodis (L) mm..

hahaah fett skäb bild men jag måste, ååååååh va jag saknar sommaren (L) kolla va brun jag va :(((((

aja hare bra o ät mkt, PUSS/Lara (er favorit,haha)


Spanska malin!

Hellu!! ojoj nu har jag just käkat upp nästan en halv chokladtårta :O . Hahah, sitter och dricker cola, lysnar på sommar musik och provar min nya bikini, trots att den är för liten ska jag ha den för den var verkligen perfekt annars (a). ja jag har inte så mycket att säga nu. Så hej då alla fetto fans!!




Yumiiii!!!


det va ju så längesen jag skrev om honom..

..så nu borde jag ju få göra det, hoppas att dom andra inte blir sura haha :D

nya klipp på min favorit(och ja, ni måste lyssna):

 
han är världens bästa, PUSS/Lara


bilder från helgen/kurdi

fredagen:

fetto gabbi malin jag sockertop på musiken

sockertop, typ halva klassen gick på stan efter skolan, gick såklart till naked juicebar <3

jag(L)deras smoothies

köpte this (L) aj kjolen<3

sen gick jag,fetto,sockertop,malin,adam,hampus,pilly och hannes hem till ks o fettade/kollade på film, sov där, o det är inte ens allt som vi åt! ahha

jag o spanska malin <3

snygg outfit haahah

försökte göra situps, men det gick ju som det gick..

hannes, o fetto, haha snyggt

malin sminkade hampus! hahaahahaha

så fler bilde på fb sen, har inga bilder från igår men det e kanske bra för alla va så jävla risiga på morronen, hahahah.
juste fick skittles från lisa som hon köpte till mej i italien, ååh godaste godiset som inte finns här <3 fack sockertop!!!!!

idag ska jag käka på dallas med jossan o ludde, o typ bara slappa, äta ostbågar,glass,mat mm, lyssna på musik, o det är inte gossip girl ikväll!!! :@

aja ha en bra o fetdag PUSS/Lara


lördag!

Holish

Sitter här och väntar på att någon bra film ska börja medans jag äter chips och lyssnar på musik!

Vaknade upp hos ks idag med resten av fatbrownies, förutom Svenni hon är fett sjuk, Malin, Adam, Hampus och Pilly samt Lukas som kom senare. Vi har haft det jävligt nice som alltid! 
Jag bestämde mig för att inte köpa något ("det räcker med popcorn för mig"), men det slutade med att jag åt upp alla andras godis och chips.. Hehe förlåt.

Well, well nu ska jag återgå till min musik och mina chips farish
Sockertop

jävla dator

tja Lara här, vet inte riktigt vad som har hänt med mej men jag har inte ätit nåt sen typ 1 när vi käkade frukost hos ks!!!!!!!!!
det är datorn som distraherar mej, men nu ska jag käka ostbågar,marabou o mat, känner mej helt yr, klarar mej inte utan mat (L)

lägger upp bilder från igår imorn, PUSS/Lara


Spanska malin!

Tjoho i rutan! (hahah) oj vad kul jag är. Sitter uppe på mitt rum och känner mat lukten. MUMS, är sjukt hungrig nu så jag hoppas att dom skyndar sej där nere. Vi ska få gäster hit från uppsala, så vi ska käka kött och klyftpotatis YUMMIII!!!.. Aja lägger upp lite fett bilder, som alla redan vet så vare ju fetto kväll hos Ks igår så behöver jag säga mer?, Näe. vi fettade helt enkelt. BYEEE




fredagen som slår allt

Fetto är så glad, är så sjukt glad. För allt och inget. Igår sov jag hos Malin, och vi hade sovmorgon till halv tiolv som kurran sa.. HUR NICE VAR INTE DET? vi hade en mysig morgon med musik på högsta volym, brunch, varm dusch och allmänt glad morgon. Efter två musiklektioner och en so lektion som bestod av facebook, var jag och typ 7 andra nere på stan. Kurdi skulle köpa fixa massa grejer med hennes liv(alltså kläder..) sen så köopte vi lite grejer till ikväll. Nu sitter jag hemma, proppmätt efter läsk och kebabpizza och ska senare åka iväg med sockertop och kurdi till Ks med lite annat folk. En fettig filmkväll med övernattning!

Snygg pose (HAHA)eller vad under mitt webbande med spanska Malin i torsdags innan jag stack till henne.
Ska fortsätta att njuta av mitt underbara liv, puss på er kära läsare (LOL) !

baby fix me

tjooooo kurdi här, tror jag spyr snart, åt nyss våfflor o dom blev asflottiga så jag ville dö när jag åt dom, hahah gott såklart men mådde illa som fan........mm intressant vaaaa, oki ska jag skriva va jag har ätit idag? ni kommer bli besvikna, fö det e jag, hatar att säga det här men den senaste veckan-,orna har jag shoppat så mkt o inte lagt ner så mkt tid på att äta :(:(:(
idag köpte jag en våffla i skolan,smoothie på stan, våfflor hemma,ballerina kladdkaka, lite chips, skitlite i know :( men ska äta mer snart, bli ju hungrig igen efter 10 min.

oki bilder från idag:

hahha nya modet att ha koftan sådär, fan va töntig jag är..
 
stan med sockertop o jossan, ingen bild på joss då  :(

hur många sånahär bilder har jag på mej då?haha fett skäb

lite grejer från garden collection som jag fick idag

ajajaj det gör ont när jag kollar på dom här vackra klänningarna, okej den till vänster ser skitful ut på bilden, men pinsamt fin på, o den andra med rosor, asså har drömt om den så länge, har varit deprimerad för den tog slut direkt när collectionen släpptes, så tror ni inte att jag dog idag när jag såg den? aj kunde inte andas hahaahah, ja jag är en shopaholic o behöver hjälp, sockertop också (L)

aja förlåt har typ bara lagt upp bilder på kläder den här veckan, ska försöka sluta, men det e fan inte lätt..

imorn börjar vi 20 över 11 sweeeeet!! så har bara musik,so,musik imorn, hur nice?
sen ska jag väl antagligen ner på stan, o på kvällen ska jag o nåra från klassen (bla sockertop o fetto) ha film&fettokväll hos ks o sova där, fett nice!!!

ska dusha nu, PUSS/Lara


love me



bild 1. fetto är äcklig som vanligt, mår illa..

bild 2. stan med gäb och sockertop idag, sen gick jag o gabbi till naked juicebar o köpte smoothies (L)

bild 3. moi! skitvacker som vanligt då..hahah

bild 4. köpte detta idag, bikinitrosorna ser gigantiska ut på bilden haha, o världens syggaste svarta byxor som vi slogs om, mohaha men jag hittade ju dom först!


har precis ätit mat, börjar bli hungrig igen nu känner jag, vafan jag kan aldrig lita på min magsäck :@
btw, jag börjar bli hurtig tror jag :O gick till skolan igår och idag, har ju åkt bus hela vintern, o så var jag med på idrotten igår o ska va med imorn också :O o idag började jag helt plötsligt göra situps,jogga på stället o andra övningar i korridoren XD hahahahahah, närå ni behöver inte ora er, jag kommer alltid att vara kurd fettot (L)

grey's ikväll <3<3<3<3<3<3
PUSS hare bra/Lara

 


efter middagen måste man ju äta

Undertiden sibyllas saftiga korvar rullar på grillen på tvreklamen, tänkte jag bara uppdatera er om mitt matintag just nu. Just nu, i väntan på att desperata ska fortsätta så webbar jag lite med Spanska Malin och äter vindruvor. Jag äter smet och färskost bredda digestivekex! Jummy!

min bästa vän<3

kurdi här, min älskade bästis (min mobil) är heeelt cp :((((asså skärmen e helt fucked up så jag ser typ nada, o jag kan inte lämna in den på lagning heller för aircall finns inte längre, kulkul..
så jag måste köpa en ny, har sett en som jag kan tänka mej att ha, men ingen e ju som min fina rosa som jag har haft i 2 år <3<3<3<3<3<3åååh börjar snart gråta, den e liksom en del av mej, blir glad varje gång jag ser min älskling <3 oj ja jag pratar om min mobil..haha <3

aja that's life :(((((((((((
efter skolan gick iaf jag,fetto,sockertop,malin,ks,hannes,chipsy och ka hei ner till stan o fikade på java x antal timmar, gotttt!!

nä nu ska jag trösäta med marabou med marsipan :O (L)
PUSS/Lara

PS. jag va med på idrotten idag!!!!!! det va så längesen så jag visste inte ens vad man hade på sej längre haahahaha, DS.

asgod paj, ser dock vidrig ut på bilden

och ja,ge mej sommar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fråga inte varför jag har shorts på mej -_-

Foki och Kenza kan slänga sig i väggen..

Vi måste ju meddela att vi är officiellt kända, nu, vi, TheFatbrownies!!
Denna nyhet kan vi nu förmeda eftersom vi har deltagit i ett vänner program, vi har tyvärr inte berättat de innan men som sagt så pratade dom och skrev vårat bloggnamn i ett säsongsavsnitt av den populära serien. Rachel,(till höger på bilden) som spelas av Jennifer Aniston, läser självklart våran blogg varje dag.

Ha det bra, vi fortsätrter fetta i den heta kändisvärlden som vi lever i här uppe i norrland. Syns på röda mattan till helgen!
Fotograf: Stina
Ännu en uppdate: vi tar härmed bort den fallande snön vi haft under denna kusliga vita vinter vi haft eftersom vi anser att nu är vinter förbannemig slut och vill inte påminnas av detta förfärliga väder vi har och haft.


ååååh


ja om ni undrar vad det är på bilden så tappade fetto min(kurdis)o hennes paj idag på hk:n..hahahaahah

ja så vi fick äta detta ist, PINSAMT GOTT made by moi! viktlök i också, gaaah (L)

fetto är fräsh när hon äter...Gud ja

stan med gäb efter skuul (L) fick pengar idag!!! så jag shopppade idag också hehe..

fikade såklart på vårt place coffee lounge <3
 
yummi, ser inte alls konstig ut..

och detta köpte jag, tröja från HM garden collection, sunglasses lindex o älskadekjol frn HM(såklart)

o det bästa nu..COCA COLA TAVLAN jag har drömt om den i såå många månader,när jag kom hem idag såg jag den hänga på min vägg (ska dock inte hänga just där) åååååh jag e så glad, asså kolla på den!! så jävla Lara så det finns inte


nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar (maria montazami (L))

PUSSS tjocka babes/kurdi


last day/night


stan med stur, drack världens godaste smoothie från naked juicebar?

stora e min o den lilla e stinas, hahaha

gjorde skitgod pastasallad hos stinis

stina is hot!

(L) det va mer än va det ser ut som
 


pinsamtgod glass, hehe vi åt upp hela..

freeesh!

o nu  räcker det nog med bilder, vaknade upp hos stina idag då, vi åt frukost,ahahahah jag tog med mej juice hemifrån för jag kan inte äta frukost utan det<3 segade o sånt sen gick jag hem i pyjamas för jag va så deprimerad över att det snöa..
sen vid 3 kom mina kusiner o sanna från uppsala, vi åt o fikade o sånt, creds till sanna!
sen har jag kollat på gossip girl o käkat chips m dipp! o så gott!!

nu ska jag lägga mej, PUSS/lara


Fetto bjuder denna söndag på några bilder från veckan

Hah lång rubrik. mhmh. aha iaf det jag köpte på stan var iallafall en blå/lila klänning från Hm, pastellfärgad rosa stor typ tröja, jeans from Gina, trosor och nå liptint grej från hm. Orkar inte skriva jag är trött sur och ltie förbannad så ja byebye!


sunday

Holish, sockertop här.

Idag när jag vaknade såg jag att det snöade! Jag blev så pinsamt arg och började skrika, shit var verkligen så SJUKT glad igår när det var cirka +10 och sol, men så vaknar jag och möts av ett snöväder...

Helgen har varit skitnice förövrigt, och om lite drygt en timme ska jag träffa jorkan! Det kommer bli pinsamt roligt som alltid. Vi ska fika(självklart liksom) och lite andra saker!

Åt btw seriöst VÄRLDENS största frukost nyss, orkar inte ens skriva alla grejer, men bland annat våfflor, majsbröd(nytt beroende), hummus, smoothie och hundra andra grejer. Men är ändå hungrig.

Ät mycket idag
xxx sockertop


lördag

tjoooo kurdi här,
igår va vi på vasa (som fetto skrev) Gud va jag längtar tills jag börjar där (L)
haha, aja efter skolan gik jag på stan med fatbrownies, malin,gabbi,chipsy och ka hei, jag handlade för över 700 kronor, roligt.., vi fikade på java i flera timmar coskå, åt varmmacka mummmms! vid 9 typ gick vi tjejer hem till mej, eller först till konsum o köpte fettogrejer såklart, o sen hem till mej o käkade chips m dipp,popcorn,läsk o inge mer :O
mysig dag iaf!!

idag ska jag o stina ha en lur&stur dag, haha ska snart gå ner till stan för jag ska byta storlek på en grej som jag köppte igår, o så  måste man passa på att gå ut nu näre är så jävla härligt väder!!
aja vi ska väl fetta ikväll eller nåt '
PUSS/Lara

ahhaha vår klass sålde fika igår för att tjäna pengar,haha menn jag åt upp allt ist..

o detta köpte jag


the show must go on

Fetto har just suttit och skrivit ett fett långt inlägg till er nyss, men självklart försvann det.. ROLIGT. lite irriterad men är nu då..
Iallafall så började dagen med sovmorgon, (tummen upp) Sen var det föreläsning på Vasa med massa andra skolor om kärlek, problem och sex och sånt. På rasten åt jag och sockertop massa på caféet, godis, fika och macka. Back to school för att äta chickengrejer och sen var det So prov på eftermiddagen, vilket inte gick så lyckat. Vill ej prata om det ens nej fy vill bara glömma det hehe. Efter det gick jag ner till tandis, och sen mötte jag upp folk på stan för att shoppa lite. Bl a spanska malin och resterande fatbrownies var i city(ahhah). Visar och skriver om det jag köpt senare, orkar och hinner inte lägga in bilder. Min mobil har ju ändå damp satt... Nu iallafall så sitter jag i min säng, proppmätt och trött, i väntan på att gå till Kurdi på en fettig filmkväll med folk!
Ha det nice efter att läst detta bildlösa och kanske lite tråkiga inlägg!!

seven months with us

Låt oss fira med massor av smarriga mungobilder!!(Klickbara ofc) Gamla pinsamma bilder-det är feta grejjer det! Så en liten varning bara att vissa bilder är.. jaa allmänt pinsamma, men vad gör man inte för sin älskade blogg och dess underhållning?

ja tack







mmmmmmmmm <3333

nä nu ska jag sluta fantisera o baka ist!
pusshej/Lara

 


Spanska malin!

Holllaa!! ja jag är tillbaka hit nu. Tänkte göra ett kort litet inlägg eftersom jag endå bara ligger hemma och är sjuk -_- ... Åt världens godaste frukost!! Macka med sylt på och bäst av allt färkpressad appelsin juice!! MUMS!!.. Ja här i hållan har det tydligen snöat i natt också!! (läs mer om mina depprisioner på min blogg) USCH!!! Hoppas mina kära fettosar har det kul och fettigt i våran tjusiga skola. jag tycker vi alla skänker en tanke åt dom så söta som dom är :D hahahha!!

Byebye alla tuffingar där ute i VÄRLDEN!!


Sockertop, kurdi och moi!!  FASHION!!


KRAAAMM!!! // Spanska MALIN!!!

vindruvor

Igår så skrev jag om mitt FYND på OK Q8 vilket var en marabou vinter för 10 spänn.
Så idag när jag berättade det för Kurdi fick hon typ andningssvårigheter och ont i hjärtat - she's a reeeaaaal fatto

Hmm, när jag var i Italien för ett par veckor sedan gick jag upp ett par kilo.... Kurdi har sagt att hon börjar bli rädd för min matsäck (blir ALDRIG mätt) och jag börjar allvarligt undra om dessa kilo är typ något straff. PLEASE TELL ME GOD!!!! Hahahhahahaha skoja.

Ikväll är det Grey's vilket jag är säker på att ingen missar, bästa serien någonsin?????

Åt precis typ 3 portioner med mat och direkt när jag ställt tallriken i diskmaskinen tog jag fram godis och chips. Min magsäck börjar seriöst skrämma mig.

Ni vet att ni vill ha mitt GODIS
xoxo sockertop

kurdi and moi <3


ordered


gaah kolla rosettkuddarna, ååh så kär,allt e från älskade HM<3
får allt i slutat av april, kul..

hehe sorry intressant inlögg liksom..

puss/ lara the shopaholic, hahahaa


You left my heart with Memphis

tjaaa, Lara här.
kom nyss hem från skolan, eller okej för typ en timme sen men ändå, slutade tidigare för franskan va inställd woho!
ahha när jag kom hem värmde jag först en pizza, va jättemätt då men va fortfarande sugen på nåt så jag åt lite chips och en sandwichglass, va så mätt sen så jag visste ite va jag skulle göra, men nu är jag hungrig igen..serisöt jag vet inte vare är för fel på mej..hahah aja vet inte va jag ska skriva nu, ska plugga lite so idag o kolla på grey's! (L)
dagens b-bilder:

haha hjärt&lungräddning imorse, alla hade en varsin docka, skitäckligt haha

fetto o kurdi! <3

visst ser jag läskig ut på den här bilden :Ohehe

NO:n e inställd imorn för min grupp (går i blandgrupp) så jag börjar 20 över 11!!! hur sköönt??åååh då kan jag äta mkt på morronen! hinner ju inte det annars.. eller har igentligen simning efter men skiter i idrotten hehe, så mina brownies e nog lite avundsjuka på mej :D 
aja hare bra PUSS/kurden


Desperata och desperat efter värme

Fetto har precis kollat klart på desperata - som vanligt asbra! en stor och sorglig uppdatering är att det har gått och blivit kallt igen, varför,varför, varför? En bra nyhet är iallafall att jag, alicia och sockertop var på OK idag, och handlade sjukt mycket tuggumi och godis för typ tre kronor, helt sicked!! det var halva priset, men inget var gammalt eller nått?

Aja allt för mig just nu, sov gott!!
Vad tycker ni om att vi kanske har''fetaste tipsen'' typ varje dag här på bloggen?


sockertop i back in da...blogg

TJAAAA

Sockertop är tillbaka efter en lång paus(...) inga vidare kommentarer.
Loggade in på msn för ett par minuter sedan och det första lara(kurdi) skrev tíll mig var: vafan gör du inne på msn
Kanske bevisar hur länge sedan jag var inloggad. Hehe, intresseklubben antecknar.

Idag har jag varit duktig och lagat mat till mig och pappa, creeds to moi

JAG HAR HELT KLART DAGENS TIPS TILL ER BTW!

Dagens tips:

Gå till typ Willys/ Ica(vet ej)/ OK Q8 och köp deras marabou vinter som de måste sälja ut för att säsongen är slut! Så jävla värt, köpte en idag för endast TIO jävla KRONOR!

(Fatbrownies ska vi införa dagens tips?!?!?!?! Grym idé från smartasset number uno)


You know you wanna be as fat as moi
xoxo Sockertop

solig tisdag

HAHAAH på rubriken, men det stämmer ju, aaasnice! ah kurdi här btw..haha

engelska nationella idag, hör- och läsförståelse, gick bra tror jag!
slutade klockan 1 idag, eller igentligen 2 men jag va inte med på idtotten hehe..chockerande? neej
aja så jag och svenni gick hem i det underbara vädret, haha love it.
aja dagens b-bilder:


HAHA fyfan bjuder på den, haha jag o fetto på rasten,vet ni vad två tjejer som går förbi oss säger? "sällan dom äter" HAHAHAHAAHAH
 
haha jag har så kul på matten (L)

o detta åt jag när jag kom hem, har fortfarande ont imagen efter det, haha

en supersnygg outfit bild också, hahaha eller inte,jag gör en grimars igentligen men ser ju självklart ut som attjag är skitseriös :( men skitsamma jag är uttråkad så lägger upp bilder bara..fett hjulbent jag ser ut btw :OOO

desperata o cougar town ikväll, underbart (L)
PUSS/Lara


månday


potaisbullar idag!!! jaaa enda skolmaten jag äter (L)

fetto är så äcklig, fyfan hur kunde hon

nä jag gjorde baguetter ist!!


inte så goda men fina va??? haah jag är fett stolt

dallas efter skolan med jossan,ludvig,freja och viktor! nicenice

BTW min syster va i sthlm i helgen o köpte 7elevens brownie <3333333333333333333333
hare bra, PUSS/Lara


supertrög söndag

Tänkte plugga och vara med kompisar idag men
- spanska böckerna ät i skolan
- ingen kunde /ville  vara med mig
Frågade typ alla om dom ville plugga spanska med ingen kunde, men jag väntade till kvällen för då kunde jag vara med Sockertop och Svenni och plugga spanskan men båda smsade nu att dom inte kunde. hatar när folk säger det i sista sekund för nu har jag ingen att plugga med så det kommer inte gå bra på provet..
Irriterande.
3 bilder får ni på köpet av detta blogginlägg (LOL)
Fetto, kurdi och Svenni i hästbo  Powerwalk med Stina igår i solen
 Glada Fetto och Gabbi på spanskan
Nu är det gulashsoppa med vitlöksbröd som gäller så puss på er!


sean mcconnell

jag och fetto har börjat lyssna på en kille som heter Sean McConnell, asså aj hans röst, obeskrivligt bra.
skulle kunna lyssna på han hela dan, det är inte så många som vet vem han är o jag hittade han av en slump bara, lyssna på dom här låtarna:

Madly in love with you (bästa)
Memphis
Heart of the war
Heaven's door
Tired of waiting

det där är mina favortilåtar med honom, lyssna o njut!!!!

bjuder på en finfin bild på moi, haha jag ser ut som idiot i elenas hatt ;)


att anna vann = pinsamt

tjaa kurdi här, har inte bloggat på nåra dagar så jag skriver om helgen nu.

i fredags gick jag,freja och sockertop hem till elena efter skolan o käka grekisk mat, ogjorde lite annat, sen gick vi ner till stan för vi skulle se remember me (L), köppte såklart fettogrejer innan marabou, popcorn o cola kan inte gå på bio annars, aja vi trodde inte att filmen skulle va så bra men gick på den för att rob va med, men asså aj bästa filmen någonsin, ni måste se den för att förstå hur bra den är, MÅSTE SE DEN IGENN NUUUU!
haha sen åkte jag o freja hem till henne för jag skulle sleepa hos henne, vi satt o åt och pratade hela kvällen typ, ostbågar,chips,läsk,o typ vaniljvisp med marabou, jag mådde så illa men kunde inte sluta äta, åååh så gottt, sen somnade vi nån gång, haha.

köpte chokladboll o smil i skolan (L)

asdålig bild men vi gjorde en asgod grej, man hde vaniljvisp okrossad marabou o sen stöllde vi inte det i frysen mumma!
                                
igår vaknade vi typ vid 11, käkade frukost o segade, sen CYKLADE vi ner till stan, GUD va skönt det var, har inte cyklat på hela vintern så det va asnice, när viva på stan köpte jag min drömtröja <3 och n assnygg väska <3 ahah sen gick vi till waynes o fikade, bulle o läsk tog ja, mums, sen åkte vi hem til mej o käkade kurdiskmat, haha vi äter hela tinde kom jag på nu, det är det enda vi gör typ, hhaa
sen åkte hon hem vi 7, jag kollade på mello med mamma o chips o dipp såklart, DARIN SKULLE VINNA,eller salem <3 INTE FITTANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe sorry.


jag o freja my love inne på dinsko


asså HUUUUUUR FIN?????????????världens finaste, hr letat öööverallt efter den, i uppsala,sthlm,kista,här, men den har varit slut överallt, sen när jg hittade EN bara i fredags o såg att det var i min storlek svimmade jag nästan av lycka, haha töntig jag är men asså seriöst kan inte sluta kolla på den, den är sååå jävla Lara

och väskan då, inte så jävla ful den heller, dör när jag kollar på den. (L)

idag ska jag kanske käka på dallas med ludvig o jossan, annars händer det nada idag, det är ju söndag = min slappdag <3 gossip girl är iaf ett måste ;)

så hare bra, o kommentera annars är inge kul att blogga,PUSS/Lara

update: jaaa mina grejer från hm har kommit!!! eller inte högklackadeskorna men de anrda, åh nu e jag glad


Fredagsbio

Ikväll är det premiär för remember me med Robert Pattinson! (se trailen längst ner av inlägget ;)) Iaf så ska jag och Stina gå, om vi får tag på biljetter. Stina kommer till mig, fetto asså, snart och vi chillar här sne blir det gå ner till stan. Vårkänslorna bara väller fram så fort man går ut, värme är min lycka right now!
Iallafall så ska vi äta på Mcdonalds ofc haha och sen käkar vi såklart som fan på bion, asså på scenerna när inte rob är med då..

Här har ni trailen iaf, och ha en trevlig fredagseftermiddag slash kväll!

eclipse

http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda5wSVU&feature=player_embedded trailern, mh är död, haha tjejerna i vår klass är nog som största twilight fanen(heter det så?) alla skyndade sej hem efter skolan för att se den..

aja tjaaaaaaaaa bloggen! Lara här, hm kom på att jag typ bloggar varje dag, aja jag har ju endå inget bättre för mej haha..

idag var jag med på idrotten, vi hade simning och JAG var med!! haha jag var den enda fatbrownien som va med,jag är fett stolt jao!! haha,  sen hände det väl inget speciellt på vår äckelskola, gick hem med fetto o vi snackade massa.
sen när jag kom hem åt jag en munk,vaniljhjärta, rostat bröd med jordnötssmör, godis o lite mer. (L)
aja ska fortsätta plugga nu, hare bra o kommentera mer!!
PUSS/kurdi

cpbild, men så jääävla skönt att mn kan ha skinnjacka nu!!!!!


fetto&kurdi, o så cp blir mitt hår efter att jag har badat..

 


Godkväll alla nattugglor

Godkväll gokväll hälsar svensken i gänget.  
klockan börjar närma sig tjugotre när jag nu skriver mitt lilla inlägg. Idag har jag för den som vill veta haft extrem pms och spenderat kvällen med att försöka lista ut varför jag själv gråter, inte sådär jätte kul.. XP har sovit en hel del också. och! så kan jag meddela, eftersom denna blogg är väldigt fixerad vid allt vad det gäller mat, att jag har som motto att äta en muffin varje dag, vilket jag hittills lyckats ytterst bra med. detta är ett superbra och enkelt tips för alla er som kämpar för att få siffrorna att stiga på vågen och för att uppnå en real fatbrownie nivå. på endast ett par veckor lägger man på sig en härlig bilring och kilorna bara kommer flygandes!
det var några goda råd från en föredetta bloggerska, det är nämligen så att jag avgår/blir kickad. det är iaf tyvärr slut för svenni som bloggare, men det innebär ju självklart att jag inte kommer att sluta äta, nej, äta kommer jag alltid att göra i stor utsträckning, har alltid gjort, även fastän ni läsare kanske inte riktigt fått ta del av det, tyvärr:P det är därför som det just blir ett slut, jag uppdaterar för sällan. men! varje gång det luktar så där riktigt inträngt av fett, eller varje gång ni trycker i er en stor flottig munk, eller varje gång ni ser flott som dryper nerför en glansig fritös, då! då ska ni tänka på mig! tack för mig. remember me. as te fat swedish girl i was.

kom ihåg mig. /Svenni


Fettos dagens

DAGENS LÅT: A Million Miles Away - Rihanna
DAGENS KLÄDSEL: bruna thight, jeansklänning
DAGENS DUSCH: långdusch på kvällen
DAGENS FRISYR: utsläppt som alltid
DAGENS MAT: godis och choklad och nå svensson middag
DAGENS HÄNDELSE: nationella prov, chockerande bilder, Frans återkomst from Vietnam
DAGENS KÄRLEK: Plötsligt, nervöst, förväntasfullt och lycka
DAGENS VILL HA: Sommar, chips och dig
DAGENS SAKNAD: Sommaren!
DAGENS DROG: Godis
DAGENS TRÅKIGASTE: skolan och dess ångest -.-
DAGENS KÖP: tuggumi, choklad och godis :)
DAGENS GODIS: Kryptoniter och marabou
DAGENS HUMÖR: Lycklig, slarvig, nervös
DAGENS SJUKA: ont i magen haha
DAGENS KOMPLIMANG: skitfint hår och vacker
DAGENS SKRATT: massor inget spec
DAGENS BILRESA: ingen har gått :D
DAGENS GRÅT: nada, en tår åt en låt bara
DAGENS DRYCK: mjölk
DAGENS LÄNGTAN: Sommaren som alltid
DAGENS SPAN: åhh a lot guys today
DAGENS KÄNDISSPAN:Robert Pattinson ofc
DAGENS TELEFONSAMTAL: smsat och inte ringt nå

go baby go baby go

kurdi here, orkar inte skriva nåt så det får bli bilder ist

världens finaste frans kom hem idag!!! vart i vietnam i 3 veckor den jäveln..

love the weather (L) o klart jag har nåt i munnen ahah
 
behöver jag ens skriva nåt? ;)

när jag kom hem från skolan åt jag först godis, sen massa chips, o sen blåbärsmuffins, mår illa

hare bra, PUSS/Lara


hihih tack mami


lol att jag(Lara) döpte bilden till bäbisar, beställde just dom här grejerna från älskade HM(det där bruna är ett hippieband, inte halsband hahe) längtar tills jag får dom dåå.

aja tjeeena bloggen! HAHA

idag slutade vi klockan 1, fett nice? ja!
jag, ks, chipsy,hannes o ha hei gick ner till stan o fikade på äckelfiket george, sen gick jag o ks till donken o käkade mcflurry daim o pommes alla tycker typ att det ser så virdigt ut men aaaaj så gott det äär!!

aja sen vid 3 åkte jag hem o har suttit vid datan sen dess..
kan inte skriva nå mer nu för jag skriver en självbiografi som ska va inne på torsdag!! hihih PUSS/kurdi
 
haha bjuder på den uttråkad på matten?


me and svenni! <3 visst ser jag fett gangsta ut :D ahahah

ks! <3


Panpizza - Fetto diggar't

Idag när jag kom hem från skolan åt jag en grandiosa, ni vet sånna här små panpizzor? supernice till mellanmål, nått att rekomendera!! Men vi brukar alltid köpa billys men.. jag ahr inte riktigt valt sida vilken so gör godast panpizzor.. än.. nått att klura på för mig.. bilke tbetyder att jag kanske borde äta lite mer för att prova ;)

Vad tycker ni är godast, Billys eller grandiosa?


Måndag med Studiedag!

Idag skulle egentligen vårt älskade sportlov sluta och jag (fetto) skulle precis kommit hem från skolan vid det här laget, men så är det inte!! Vi har studiedag idag :D
Dagen har spenderats med sömn, pluggning, snöstkottning och djupa andetag i den heta solen. Jag har suttit med mamma och njutit av det fina och efterlängtade vädret, vårkänslorna kommer sakta men säkert!
Till mat blev det lax & spenatlasange med fetaost och tomater - Supertruper!

Spanska Malin och mina fötter då vi, och viktor, hade en mysig eftermiddag på Malins snöiga baksida.
Till sist men inte minst det jag ätit i helgen, ja det jag kommer i går:
Lördags kväll åt jag pommes med stekt fläskfilé (+beasås ofc)som jag gjorde tillsammans med en kompis. Läsk, godis chips. Lördagen åt jag på stan med Svenni och Ks, Parma/mozzarella grillad foccica. När vi ätit klart på stan, gick vi till donken(hahah mätta men vadårå?) svenni tryckte i sig två cheese. vad gör man inte för att stilla fettbegäret? Popcorn och saft blev vi bjudna på hs ks sedan på kvällen då vi checkade på Wallander :)
Fettigt mysigt välbehövt sportlov, VILAI FRID! <3

min mamma e bra


PUSS/kurdi

kurdi&sockertops helg i uppsala/storvreta

vi har shoppat, ätit otroligt mkt,gått på bio, farsan- pinsamt rolig, även kollat på new moon o valentines day som min kusin laddade ner.
bilder från helgen(klicka):

(norrland..)(love kurdis outfit)                      (dör)(fresh)vi shoppade a lot!!


o nu kommer fettobilderna!!:
(världes godaste citroncheesecake)
(var tvungen att äta cheesecaken igen)


sist men inte minst, grejerna kurdi köpte (har inte bild på sockertops):

haha bara från monki (L), jag är så jävla kär i bodyn med rossetter i bak, dör

från olika stores, gah vi blir glada varje gång vi tänker på våra kläder, haha

take care!/ lara&lisa


Spanska malin!

Hola spanska malin här (fettosarnas maneger) moahaha.. Ja som fetto redan sagt så har jag ju vart med henne igår och idag. Men hon berättade inte allt jag ätit :D..

igår:
Kinamat
chips
taco chips
choklad
saft
3 festisar på 10 min!!!!!

Idag:
Fettaste frukosten med 6 mackor :'D
mackaroner och korv
Chips
läsk
cheesbolls
ostbågar
lakrisgodis
cherry coke
sommar godis.

Jag förstår inte hur man kan vara så besatt av mat. vist jag tycker om att käka, men så jävla beroende som mina kära fettos är, asså de är helt sikt hahahah!! Jämt när jag pratar med dom äter dom nåt :'D hahaha.. Och när man frågar vad ska vi göra då får man alltid samma svar vi kan väl käka nåt??. Hahah, ja jag bloggar väl nåt mer inlägg nästa månad eller nåt sånt :D.. Ha en fettig kväll nu alla fetto fans! ååh vad kul jag är!!


MUMS!!!!

//SPANSKA MALIN!!

Fredagsfetto

TJATJA!
Igår var jag med Kurdi först, vi åt ostbågar, godis, damsugare, läsk och mycket mer.
Igår sov jag hos spanska Malin, vi åt choklad och chips! vi tog en promenad, och sen åt vi lite mer. När jag kom hem åt jag pizza, och sen kom hon över. Vi hade picknik ute på ett pingisbord. Bland filtarna och den ljuva stjärnhimlen åt vi chips och hade det mysigt! Nu kollar vi på Let´s dance och har det chill! Hare gött!!
Bjussar på en bild på Svennen förra veckan..


Guiden till Fetma

gammal video som fetto och några kompisar gjorde som leder till ett fettigare och  ohälsosammare liv! ENJOY PEOPLE!

smoking hot kurd

TheFatBrownies Gillar't!



Glöm inte att komma in på vår blogg ikväll då vi publicerar ett program för hur du blir som oss med titeln : Hur du blir fetma!
Med fetto som huvudroll ,guidas två killar till ett fettoliv. Titta och kommentera!


Fetto med 1/2 sandviksblod & kurden med kurdiskt blod

Enjoy våran vackra och förträffliga videobloggning denna snöiga och perfekta torsdags eftermiddagen..

Videoklipp Alá Fetto

JAG ÄR JÄTTE HUNGRIG!

Här slåss Spanska Malin för att få mat hos Viktor.. Passar bra in på bloggen tkr jag!
Plus att jag har fett på skärmen från chipspåsen..
TJUV; TJUV TJUV
 

Hos Stinas place, vi spelar med andra ord..
MUSIKKLASSEN HAR DISCO

Mycket kul vi har tsm kära musikfamilj!

MÅNGA FJORTIZZPUZZAR PÅ ER / Fetto

From Sälen 2 Gävle

Lilla sportiga jag, fetto, kom hem från Sälen för drygt en timme sen, sjukt med snö var det där.. Sen kommer man tillbaka till Norrland och det är lika förjävligt med snö. Men i Sälen kunde jag ju iaf uttnyttja snön och åka slalom, så de ägde! En dag i skidbacken åt vi på McDonalds även kallad donken. Likaså idag, jag tjatade som fan och jag hamnade på donken i Falun med 9 nuggets, Milkshake och Bea-såser..GOTT!
Sockertop är på kent och Svenni är magsjuk denna onsdagskväll. Kurdi sitter väl vid datorn och äter I guess.
Lite bilder måste man ju bjussa på :

Förrförra fredagen, jag var trött så jag la mig på min kompis och sov på förmiddagskvisten. Vad gör man inte för sina vänner liksom? Hennes varma jacka var som en skön säng!

Jag & Spanska Malin. Vi hoppade från ett fönster ner i snön en eftermiddag med Viktor. Spännande och lärorikt må jag säga! ÄVENTYR!

Sist men inte MINST, har jag börjat oroa mig för Kurdi och hennes ätande.. Hon har fått trippelt med dubbelhaka bara på några månader..

Nu får ni ta och ha det gött bönder, och ni andra för den delen också,
Jag lägger upp lite underhållande och patetiska videos senare ikväll, men just nu får jag tacka för mig själv(haha lol) BYEBYE


rekooord

wohooooo över 120 (haha ja det e mkt för oss) som har besökt vår blogg idag, vet inte riktigt varför men det ää najs!

bjuder på fettobilder på oss!

fetto/amanda

svenni/olivia fetto/amanda kurdi/lara sockertop/lisa

kurdi/lara

hihi står i samma ording som förra på oss

kurden!

sockertop o svenni!

har fleeer tjockisbilder på oss men de här räcker väl?
PUSS/tjocka brunetterna


yesterday!

tjooo bree, hhaha lol, Lara här
vaknade för en timme sen typ o har inte ätit frukost så min mage kurrar..
aja

igår åkte jag ner till stan o käkade lunch med svenni,ks,chipsy o hannes, det va nice o mktmkt gott!! haha
vi satt o åt i flera timmar typ,
sen tog jag bussen till dallas o käkade med jossan o ludvig, ellr jag va fortfarande mätt, jossan med så vi drack bara cola, men luddi käkade pizza, vi satt där aslänge o gick vid typ 9, aaaskallt dog typ.
sen satt kag bara vi datan o kollade på tv med familjen, gjorde inte så mkt mer..

IDAG börjar desperata i IMORN börjar grey's, gaaaah gissa om jag e glad :D:D:D:

aja bilder nu då, sen ska jag käka frukost, PUSS/kurdi

svenni eeeeter
 

ks!

haha hannes!

haha chipsy ville såklart inte va med på bild..

pastacurry! <333333333333333333333333

luddevig
 
jossan vägrade va med på bild :(


RSS 2.0