TJJAAA

tjatjaa fettokurden här!
sitter nu o äter glass m jordgubbar muuuumms :D
yeeah o vi (svenni) har äntilgen fixat en header wihoooo!!
haha.
idag var ja iaf i skolan först, ganska chill på måndagar faktiskt..ah sen träffa jag betty på stan
o vi åt på nian (sällan) o sen gickvi till bollan o chillade där typ. niiiice.
sen vid 6 åkte jag hem o satte mig direkt vid datorn, har suttit här se dess.
ehm ja.
stor nyhet föresten  robin bengtsson är singel!!!!!!! förlåt men jag va verkligen tvungen att skriva det :DDDD
aja nu lägger ja upp lite bilder :)

yoo söta vicky på slöjden
betttan :)

allt för idag, peeeeace pusss/ kurdi

btw kommentera inläggen fifan!

Aloha.!

goddag goddag bloggen. Tjocka svensken här.

Idag har varit en fettig dag, ofc... :) i skolan åt jag inget förutom vår inte direkt delikata skollunch  o fastän maten, som jag sa inte är den godaste kanske så åt jag tre gånger. tryckte i mig typ tre chorizokorvar.. :) efter skolan var jag och sockertop hemma hos viktor.. åhh älsklings iketo ! <3 <3 <3 checka hans blogg också.. den äger köttbulle! :D om man nu ska uttrycka sig som ett riktigt fetto.. http://viktorgardhammar.blogg.se/ 
iallafall, hos viktor fick vi världens, jag upprepar, VVÄÄÄRRLLDDDEEENNSSS!!!!!!!!! GODASTE CITRON OCH LAKRITSPAJ!! MUUUUUUUUUMS! jag får mat-orgasm bara av att tänka på det. och äppelpaj!! den var också grymt god.

Eftersom ja detta är en blogg för svullon så måste jag också meddela att skånemejerier har kommit ut med en ny serie som heter "favorit". extremt bra produkter till låg pris ;D, till exempel, kostar två 5 dl grädde 10 kr!!!!!   (Notera!!! 1 LITER GRÄDDE FÖR 10 KR!!) och grädde är ju alltid bra att ha :) och även andra mejeriprodukter finns för absurda priser, till exempel, creme fresh, vilket sjlvklart är ett måste i varje hem eftersom annars kan man ju inte göra chipsdipp.. :) :) vahetre.. den här serien finns iallafall att köpa på bland annat citygross. asså ni måste checka deras hemsida med. Till höger har dom alltid "veckans bästa priser" du kan även gå citygross lax-skola och läsa recept av självaste mat tina ;P :D    Citygross in my hearthelt enkel :D, jag är så glad att det kom till Gävle till slut! :D <3 <3 <3  http://www.citygross.se/  denna  länk/ (jävlar vad jag länkar) skit samma den här till nån blogg om en tjej här i gävle som jobbar på just city gross här i gävle.ganska boring men ändock, den har ju typ nån anknytning till mat.. http://miiemarie.blogspot.com/ Men självklart bara för att citygross kommit hit med sina underbara priser så kmr vi aldrig att glömma konsum. nej för konsum finns djupt i våra hjärtan..<3  ( XD) 

           KONSUM <3

ska käka nu XOXO SVENNI! <3


Tjäännaa

Sockertop här! Kände för att skriva hej a la gävle-raggar-mål-vis.

Som fetto skrev tidigare så åt jag pinsamt mycket när the fat brownies, och fler, käkade på Greken för att fira Gabbi...
Kunde inte röra mig utan att min mage gjorde, ONT, vilket ledde till att jag ringde min mamma och tvingade henne att hämta mig halv tolv, typ 1.5 timme innan alla andra hehe. Well, well, är man mobbad så är man.

Förutom i Fredags då jag åt ihjäl mig, så har jag jobbat hela helgen, ätit ännu mer hos grandma och varit en snabbis med svenni och fetto.
Idag alvade jag en super quick visit på Media Markt - awesome store! Min nya tvåa favorit butik (konsum krysset - självklart 1:a).

Imorgën börjar renoveringen av våran toalett som kommer ta en månad. Vi tvingade iväg min mormor så vi kunde låna hennes lägenhet, flyttar in imorgon och bor där i en månad... Kylen är tömd men börjar bli hungrig fastän jag nyss åt smoothie och citronpaj till efterrätt men får väl gå ner och fixa mig någonting.
Låt aldrig kylens tomhet begränsa er, låt fantasin flöda! Mina grymma visdomsord.

HH (Hungriga Hälsningar)
Sockertop

CREDS TILL OLLE(AKA SVENNI) SOM FIXAT HEADERN!!! WE LOVE U

Aloha!!

hej hej sexiga svennen här ;)

 sockertop och fetto är hos mig nu och vi ha fetta litet grann of course .. :D Marabou och jordgubbar inte så värst fetto kanske.. men ngt dock :D Har sovit hela dan idag typ .. en göra-ingenting-dag helt enkelt. Fast sen var jag med fetto en stund och nu på kvällen kom sockertop och fetto över för a.. att äta :) vi satte på nån svensk film som heter "Rånarna" men det fvar ingen som kolla eftersom alla satt vid  datorn.  och just det på tal om ingetnting igår typ regnade det värsta mkt och jag satt ute i spöregnet i typ 30 -40 minuter. Hahaha ja så flummi :) anyway så idag är jag värsta förkyld , men det var värt det...:)  men jag mste sluta nu snart. ja känner att mitt tjockisalarm har satt igång dvs det är dags att börja käka igen. ska gå ner och äta nån macka eller glass eller nått. och på tal om det, för den som undrar kan jag med glädje meddela att min viktökning går alldeles utmärkt, jag lägger ständigt på mig nya kilon :) längtar till ja inte kan köpa kläder i butiker längre utan måste specialbeställa.. ^^ nä nu måste jag dra och stoppa nått i munnnen, chipsmuskeln har varit oaktiv allför länge nu..:) xoxo Svenni

    Lite gamla bilder på the fat brownies.. på MAX såklart! :D jag på MAX :) åhh.. MAX! blev så sjukt sugen på en friscoburgare nu asså!..


Grekisk fredag med svenneväder

HOLA HOLA EL BLOGG!! :D:D

Fettot här, har precis ätit en skål popcorn med Svenni. Vi ska träffas lite senare ikväll med Sjöström asså vi funderade på att gå på den dära cruisingen eller vad det heter men ja jag vet inte. VI kanske har en fetto mysig kväll hemma hos någon med nån film eller nått... Ödet får välja.. ahhaha

Ja nu lite om gårdagens då vi var och firade Grekland(gabbi) och det gjorde vi med att äta pinsamt god mat på Greken(även grekisk dans vilket jag ägde på!) och sedan åkte vi hem till henne och snackade och Malin körde lite beyoncé moves :P  Sedan skulle jag och Socktop cykla till maxim, men vi insåg att vi var i Sverige: Spöregn... Så vi åkte bil dit. När vi kom fram till dascor var det skit mycket folk som stod ute och väntade i regnet. Där vi även fick stå i en och en halv timme! Asså hjärtattack. det var kallt och regnigt och man var omringad av massa små fjortisar och svett.. Men när vi äntligen kom in så var det jätte kul:D

Aja här kommer lite pics:

 
Middag på Greken :D
Tack för en super mysig kväll gabbi <3<3
Asså alla åt skit mycket men den som åt mest av dom alla var Sockertop som åt upp all sin mat, sedan de andras...Hon höll på spy efteråt men jag är säker på att hon tyckte att det var värt det jag menar man gör ju vad som helst för mat!?

Ha det super fettigt och superbra :D

// Fetto


tröööött

Tjatjaa kurdi här!veet, vi har blivit dåliga på att blogga men man hinner ju inte nu när skolan har börjat!
men när vi har fixat headern blire nog roligare att blogga! :D
ajaa  idag har jag inte gjort så mycket, vid fyra GICK jag till gabbi o sen GICK  vi till bella för o hämta våra grejer
o cyklar som vi lämnae där igår eftersom vi va på disco! det va riktigt nice, o innan käkade vi alla tjejer på greken, gooott! tack o grattis bella <3
ah sen när hade hämtat våra grejer cyklade vi till hemköp (haha sorry  konsum!) o köppte lite gotti o ssen åkte ja hem!
så nu gör jag inget speciellt, kollar typ på the city o ikväll ska ja va med lina, vet inte riktigt va vi ska göra men vi hittar väl på nåt..:)
jaaaaa så nu laddar upp lite bilder från igår, bilderna e klickbara ;)

fikade med freja o frans innan vi åt på greken, haha o fräsh bild :D

så sjukt snygg
me and my food :D
tjejern dansraa nå grekisk dans
me and the bday kid

En tröttsam torsdag i timmar..

HolaHola el fetto is here.

Idag har det varit skola i typ ett år och det har varit jätte segt och tråkigt iallafall men jag lever! Igår var det som sagt teater vilket var askul och vi sak spela vår pjäs i oktober igen det ska bli så kul! :) Efter the skola så blev det nån timmes stan med Freja, Svenni och Sockertop och sedan drog jag hemåt. Nu sitter jag här och försöker få hjärnan i koncentration för att plugga.. jag vet inte om det bara är våran klass som har fått värsta åhh-ni-ska-typ-dö-av-läxor- förbannelse eller om den gäller för alla klasser?? vi har gått en vecka och min hjärna är trött. Väldigt trött. Den vill ta det lugnt med en film och chips. Jag vill ha sommarlov igen !! åh underbara, fettiga, varma och mysiga sommaren, kom tillbaka!!!

Nästa vecka ska vi starta vår skåpkiosk jag och några till fetton. Vi ska sälja fettogrejer i skåpen eftersom vi inte har några långa håltimmar och inte pallar gå till turken( en kiosk nära skolan) så tycker vi att detta är en väldigt bra affärsidé!

Här kommer en bild på Kurdi som är glad.. undrar vad det kan bero på.. kanske för att hon nyss ätit micrade marsmellows eller hur det nu stavas.. ??? det tror jag...
Krullet åt höger är krull( Stina:))

Kurdi

Mer fettighet kommer, var lugna det sker i vår vardag.. DAGLIGEN...
Ha det fettigt och bra :D

Måste bara inflika att jag och Freja åt Mcflurry idag ( med daim ofc!) Så pinsamt, sjukt, extremt och äckligt gott !!:)

// Fetto ( Amanda, Le pand)

Holish

Sockertop här!

Idag kom äääntligeen min pinsamt efterlängade Cheapo klocka från t-shirt store. Blev lite inspirerad efter att typ alla mina friends köpte klocka, så jag joinade lé ström.

Tidigare denna dag så har jag fikat med Frans och Freja på wayne's.
Efter att Frans dragit hem med bussen taggade jag och bitchen hemåt och hittade ett nytt(tror jag?) fik på söder! Verkade hur mysigt som helst (kommer antagligen tvinga någon av mina fetton att fika där med mig imorgon). YES I GÄVLE MÄRKER MAN ALLT. TYP OM DE HAR BYTT LAMPA PÅ GATULBELYSNINGEN!!!! Älskaaaar Gävle puss, puss min favorit stad. Kan verkligen 100 % rekommendera att åka hit på semester, otroligt sevärt (pardon ni gävlepatrioter)!

Upptäckte för några timmar sen att min laddare är borttappad av moi/att jag inte hittar den, så nu måste jag ladda mobilen genom datten tillsvidare = KUL, KUL, ROLIGT SÄGER JAG BARA, ROLIGT!

Nu ska jag klä mig i mina finaste lederhosen och posa framför spegeln, farish!
xoxo superserios liza

Aloha!

Hej hej Svenni är . måste först ursäkta för mit fjortisinlägg tidigare .. :D skriver inte tieep .. nej ja är ett helt vanligt fetto typ. idag har jg haft teater!! :D extremt kul :D:D men ja typ annars en vanlig dag i skolan. vi hade svenska prov typ hundra läxor men det gör inget direkt :D Har också hälsat på min kära mormor, min skadade lilla mormor :) Anyway.. nu till det som är important.  vad har jag ätit idag.. :D Förutom oätlig skolmat. har jag tryckt i mig två stora portioner med köttfärs limpa :D:D hihi jag heter svenni av en anledning... ^^ jag också ätti ca 90 g choklad och en stor godispåse .. Mer finns tyvärr inte på min fettolista för dagen .. :( men jag lovar att äta upp mig till en riktig liten tjockis .. :)<3 XOXO SVENNI <3Jag i duschen om några veckor .. om jag sköter mig alltså.. :D
jag i duschen om några veckor.. om jag sköter mig såklart.. :D

saary

Tjaatja! lite dåligt uppdatering hehe..
men jag VI ska skärpa oss! :D

aja idag va jag i skolan, det va seeeeegt meen vi slutade runt 2 så det va väl chill
sen åkte jag hem direkt o åt chips :D:D:D
haha igår va jag med betty efter skolan, sen kollade vi o många andra på GIF matchen, det va nicce.

juste! eftersom det här är en fettoblogg måste jag säga att FANTA LEMON ÄNTLIGEN HAR KOMMIT TILL SVERGIE!!!::D:D:D:D  åååh jag har väntat så länge!!!

cupcakes från stockholm!!
    

pussss / kurdi

Måndag

HolaHola

Alla undrar väl säkert vad som hänt med de andra fatos, dom har varit lite upptagna på sistone med ja.. Gissa?(ÄTA)
Men jag tycker att dom får ta och släppa chipsen i 5 minuter för att skriva lite, jag vet för Sockertop är det nog det omöjligaste som finns förutom att sluta äta, för chips och dipp det är ju Sockertops liv, det vet ju alla. Svenni är lite mer för läsk och godis och Kurdi med sina älskade fetiiga wienerbröd och munkar. Jag ? Måste nog välja chips <3<3 och mat.... jag och Sockertop är nog med för maten och Kurdi och Svenni hör ihop på det sättet att det gillar det lite med söta..
Aja men tillsammans är vi iallafall feta ;)

Idag har det varit skola, sedan hem och typ äta sen fotboll.
Här kommer lite bilder från helgen;)

Kräftskiva ;)

Om ni undrar varför all choklad är uppäten så var det bara jag som blev lite sugen på vägen. Jag menar om man vet att man har världens krämigast godaste gudomliga choklad som ligger och väntar på en när man cyklar då går det inte att vänta!

Ett mirakel; Fetto(jag) kunde gå på vattnet, inte nog för att vetenskapligt så kan man inte det så hade jag ätit rätt mycket innan...!!

































Svenni, Lina och Stina

Ha det super ;)

Byebye

// Fetto ( Le pand )

update: heeey salt is my thing!! / kurdi

Träningsrunda full med svett och slit

HolaHola


Idag för typ en timme sen stack jag, Stina och Strömmen ut och sprang i olsbacka typ. Asså jag dog av trötthet efter typ tio meter men fortsatte hela rundan runt som är typ nästan 4 km! Jag är bäst... Fast hurdigast var ju ändå Sjöström som hade sprungit rundan tidigare samma morgon asså vid 9 eller nått och vi sprang runt tolv. Jag menar hur hurtig får man vara ?? Jag är stolt över dig Sjöström iallafall <3<3

Som sagt i lalla gävle träffar man typ alla man känner så fort man går utanför dörren, och enligt uppdateringar från Sjöström så var Sockertop också ute och sprang nu på förmiddagen som var förvånade varm. Bra gjort!

Igår spenderade jag dagen med Sjöström och Sockertop, vi kollade på den årliga tennistuneringen som våran förening som vi bor vid alla tre anordnar. Där såldes även fika som vi givetvis besökte ett x antal gånger....Muffins, Godis, chokladbollar.....
På kvällen var det kräftskiva på ängen där tennisen spelades och det var jätte kul:) Sjöström och jag hann till och med spela lite tennis själva; Framför alla som satt och åt, så ni kan ju gissa hur det kan ha sätt ut. Två bollrädda tjejer som glufsar runt utan något bollsinne alls! Sedan lekte vi tjuv och polis med små barnen på kvällen och man hade typ ficklampor för att se. Det var kul i två minuter sedan stack vi till lisa och chillade.
Just ja glömde att säga att på eftermiddagen var vi hos mig en stund också och då kom även Svenni förbi:)

Nu ska jag strax äta ( Förvånade ?) och sedan bär det av till hemlingbysjön!

Här kommer en bild på Sockertop och Svenni från i fredags ;





Ha det trevligt och fettigt
/ Fetto


Mysig fettig grillkväll hos Svenni

HOLAHOLA

Igår kväll var vi hos Svenni, bl a Kurdi och Sockertop, och vi grillade och gjorde helt obeskrivligt mycket mat. Det var grillspett, fläskfile, såser, majsgrejer, sallad, potaissallad tre stora förpackningar(vi var bara 7 eller 8 pers) sen var det kotletter, bröd och massa annat. Och efter all mat blev det choklad, chips, godis och massa annat. The fatbrownies trivdes, men det är ju ganska lätt att förstå.

Här kommer lite bilder, och de andra lägger väl nog snart upp massa bilder de också:)




 

Mer bilder: Se facebook.

Byebye

// Fetto

Fredag som tur var!

HolaHola El fetto is here.

Idag var det skola, the last day sen helg! Åhh helg we like! aja men iallafall efter så stack vi ner på stan jag freja och Sockertop och sen gick jag med Sjöström och Nora. Jag köpte faktiskt typ inget ärtbart Få en hjärtattack, eller jo bara typ  nån sur godisgrej om det räknas. . . Jag köpte en kofta på Gina och sen så drog vi hemåt.

Ska fixa mig och så nu för jag och några ( bl a Kurdi och Sockertop)  till ska till Svenni sen och fetta och grilla tror jag. 
Så ha det bra, jag lägger upp lite bilder från vårt fettande i sommar enjoy;





Bildbeskrivning from vänster;
29 toblerones som sjöström vann på Grönan medtogs till Hemlingbysjön för att förtäras.
Stina, Kurdi och Svenni i Säljsjön i full fokusering med att äta..
Malin och Gabbi på Subway, på andra sidan bordet satt jag Ellinor och Ks och åt..
Sjöström på Harnäs med sin käraste Godispåse som jag och ks åt upp senare...
Den kungliga Frödinge kladdkaka med STORT F, taste pinsamt gott <3<3 ÅHH Frödinge<3<3

Nu måste jag dra:)

Farish Farish

// El Fetto

Yoo!

Tjatjaa! kurdi här..
kom nyss hem från stan med stina, haha tog bild med elevrådet till skolkatalogen idag
så jävla loooooool! haha aja ska snart värma pizza, muuums.
o ikväll eller om typ en timme ska jag, sockertop, fetto o nåra till till svenni o grilla o mysa! fett nice..
men nu lägger jag upp bilder från idag!

haah skit ful bild, men lägg märke till att jag tog med en snickers till skolan idag!! haha e man fet så är man..
jag o stina fikade på waynes!!

kommer såklart ta bilder från ikväll när vi grillar o fettar oss :D

pussss/ kurdi

HOLISH


Mhm, det är typ pinsamt går inte att undvika att bli deprimerad när man går i gävle, första skoldagen idag också, dubbelt upp! Aaa jag vet typ sverige skulle behöva lite patrioter för att vi inte skulle vara så patetiska och resten av världen skulle se ner på oss men aa skitsamma, du förtjänar det sverige.

Orkar inte skriva mer, för nere...
Imorgon ska jag vara med freja, någonting roligt ivarjefall.

xoxo sockertop


kurdi, även kallad Lara här!

Tjatja!! sitter o kollar på vänner, shit sjuuukt bra serie?jaaa!
aja idag va jag ju först i skolan, seeeeeeeeegt. hatar torsdagar!!
sen åkte jag o gabriella ner till stan (fick pengar idaag, wohoo!) haha så jag köpte en kofta, o nagellack, me like!
sen åkte jag till kulturskolan, sånggrej, hahahahahahah snacka om att ha dåligt lokalsinne jag hittade inte ens dit!!:O
men sen träffade jag hjalmar o han visade mej vägen :D
när jag kom hem gjorde jag läsk direkt och värmde pizza i mikron, yummmmiiii. o kollade ROBINS blogg ofc..
o snart ska jag ätaa middag, pizzan va ju bara mellanmål, daaaah.
lite bilder från dagen nu :D

fick polkagris av fetto, inte varje dag man får en polkagris från polkagris-staden!!! tack amanda :):):):):)
åt även lite på stan.. yo that's my bitch!
pussssss / kurdi

Skola, chill och träning - La fetto

HolaHola gott folk!

Bilduppdateringar får ni från de andra, typ kurdi för det mesta, för jag är hos min mamma där mina filer inte finns. Jag vet bajsigt men jaja.
Asså jag dör seriöst sitter med ryggen mot fönstret och den bränns typ sönder av solen, jag är stolt över det kalla och patetiska Sverige det är ju faktiskt något som man kan kalla sig en närmning till sommar. Även fast det är varmt på eftermiddagarna och så asså jag får en hjärtattack varje gång jag går ut från ytterdörren på morgonen seriöst, jag blir inte förvånad om det börjar snöa typ nån dag nu i augusti, fast iförsig det snöar ju inte ens i Sverige längre; det ända positiva med den helt pinsamma mörka kalla obegripliga vintern vi har här och står ut med här är ju snön , men nu kommer den ju typ knappt.. Och om det skulle snöa så är det typ nu i augusti..

Okej nu ska jag sluta vara så negativ. Sverige är ett fint land.. ( NOT )

Idag var det skola hela dagen såå tråkigt förstår mig inte på kurdi som inte verkar ha några problem alls att typ gå upp innan solen gått upp och typ dö av huvudvärk och kyla varje morgon.Aja efter skolan det åkte jag hem och fettade mig typ nudlar, popcorn, glass och damsugare sen gick jag bort och träffade sockertop, svenni, freja och viktor och vi spelade spel och åt plommon i massformat. Asså kanske 25 var..

Sedan åkte jag hem och satt mig vid datorn där jag är nu. Tänkte hinna blogga innan jag ska ut och springa med Viktor, Sjöström och Stina. Jag och the girlis sprang igår också och jag va sjukt bra :) jag stannade inte någon gång på hela spåret! Få en hjärtattack med mig, the fatbrownies får nog en stooor hjärtattack när dom läser detta. Typ för en vecka sen när jag och Sjöström sprang lärde vi typ stanna 24/7 så jag kunde återhämta mig.. Jag tyckte lite synd om Strömmen som är värsta hurtisen och jag kan med 100% säkerhet läsa hennes tankar; Åhhh varför följde jag med egentligen? Asså hur dålig kondis får man ha seriöst det är ju pinsamt.... Nej nu vill hon stanna igen du måste skämta?! Vi hann ju knappt börja jogga.. Åhh..jag vill hem till farmville, om jag hade sprungit själv nu hade jag kommit hem för längesen, tänk då kunde jag ha hunnit skörda mina jordgubbar och planterat nya..;
Men tack för att du joinade mig och hade tålamod, utan dig hade jag inte börjat springa <3<3<3


Nu måste jag sätta mig vid tv:n lite innan jag sticker:)

Byebye

/ Fetto ( Le Pand)


kurdi här

Tjatjaaa!!

orkar inte skriva nåt, så jag lägger upp bilder från dagen!!(klickabara ofc..)

haha vadå fetton?
THE FAT BROWNIES!!!
ehehe borde kanske inte äta så mkt..

Aloha!!

Tja svenni här. Försa inlägget nurå. svenni som i svensk o snygg ! anyway käka typ sååå mkt på fjärris idag, asså fjärran höjder. fö mig vare väl int så mkt men asså för en normal person så vare ju vääärsta högen tiep. aaja ja har int ens bilderna .dom ha kurdi.  kurdi läg upp bildena! så alla kan se min fettihet , vår.. ;) Haa vari me några friends ida. bland annat sockertoop o fetto. löv em<3<3 ska självklart forsjätta o äta tiep sjukt mkt onyttit som glass o så men nu så gotta get to my friends så bye bye:)

doing what we do best


Kurdi som äter chips. Förvånade? - Njaa.. 
xoxo Sockertop

18:00

Tjatjaaa!!
nu har vi ju länkat bloggen, kanske inte så bra ide eftersom vi inte har nån header eller nåt men aja :D
Idag började ju skolan!!!!!!!! SKOLAN IN MY <3
hehe hata mej inte.
aja idag efter skolan åkte jag o syrran ner till stan o fikade på waynes!nicenice..
sen när vi kom hem kollade jag på gossip girl, såååå bra.

och igår var jag med fetto, sockertop,strömmen, o stina ett tag!! det var nice
vi åt massa popcorn o annat gott, hehe sengick vi ju såklart till konsum också..<3
asså shit jag suuuuger verkligen på att blogga men jag har ju typ inget att skriva om!!
så det får bli lite pics ist(klickbara) :D

pussssi/ kurdi

Första skoldagen - Fetto

HolaHola!

Idag var som sagt vår första skoldag där vi fick träffa alla i vår fettoklass och ja typ alla på högstadiet.Vårat schema är typ ganska chill eller det beror på vilken dag vi slutar tinte skrivit någonting enyp tre på fredagar vilket inte är så fun.  Vi slutade typ elva efter typ lite info och sånt shit och sen åka jag och svenni och lite annat folk ner till stan och käkade och så.
Nu sitter jag här  hemma hos mig med sockertop och vi fettar, damsugare, så gott<33

Nu ska vi fortsätta titta på något loligt program på femman så ha bra :)
Svenni har inte skrivit någonting en, men hon lever iallafall, men vi saknar lite uppdateringar från henne...?

Puss
/ Fetto


Första skoldagen - Sockertop


Klassensdag för typ 3 månader sen, kurdi, Frans och lite Hampus. Sweet pic

Holish!

Sitter hemma hos mig med freja efter första skoldagen. Jag vaknade till ett ösregn, ett kanske inte så asgrymt första tecken till skolan...

Frejas pappa skjutsade oss till skolan, yes han är fett nice, men efter skolan gick vi hem med kurdi och blev x-antal liter blöta.

Klockan tolv ska vi luncha med våra parents, farish!

/ Sockertop

min älskling

http://www.youtube.com/watch?v=hBe6AZtPjvI

där har ni robins singel (acoustic ?)

aja idag ska jag ,fetto, sjöström o nåra till tror jag hitta på nåt :)
siste dan på sommarlovet ju!!!!!!!!!!!!

pussss / kurdi

bjuder på en fetto bild!!!

Mygg, Kyla och morgondopp

Hola Cebollas!

El fetto is here och tänkte meddela lite om morgonens händelser.

Klockan sju imorse träffades vi ( jag, Sockertop, Sjöström och Stina) vid ja, vad tror ni??Konsum med stort K. Därifrån cyklade vi ända till säljsjön jag och Sockertop var typ en mil efter de andra hurtisarna men vi kom fram till slut.. Vi slog oss ner under en gran eftersom det regnade och ingen av oss var smarta nog att ta med ett paraply. Vi satt och åt lite, givetvis, jag åt macka, oboy, juice, körsbär och sushi. Lisa skippade att bada, men vi andra doppade oss. Kallt men väldigt uppfriskade. Här kommer some bilder;

Så äckligt kallt..En varm stor filt värmdeStina o Sockertop, sjöström hängde med på ett hörd längst åt vänster.



Åhhh imorgon är det skola det ska bli funfun att träffa alla i vår kära fettoklass men jag pallar inte själva skolan seriöst.

Aja har det super :)

Fetto


Fettots första inlägg

HolaHola

Hoppas att mina fettokompisar och våra kära läsare har haft en bra dag. Jag har på förmiddagen varit ute på CityGross för första gången, dom har så mycket gott jag dör...Jag vet att Sockertop är väldigt avis nu när hon läser detta eftersom hon vill dit och köpa billiga onyttigheter och mat, men jag hann dit först! ahaha.
Sedan har jag spelat mitt älskade sims så äckligt roligt seriöst! Men också äckligt beroeneframkallande.
Vid tretiden kom amanda( ja, alltså inte jag då utan Amanda Sjöström) in en sväng och vi tog en promenad runt Fridhem och vi satte oss på Fridhemsskolan och pratade gamla minnen. Om när Sjöström började på fridhem och så, alla vi brownies har självklart gått på fridhemsskolan, den lätt bästa skolan in the world. Vi träffade även på Kurdi på vägen hem, hon var helt utmattad efter cyklat en bit hemifrån stan och man hörde knappt vad hon sa pågrund utav hennes flämtningar! Ditt fetto Kurdi! Och när vi stog och pratade med Kurdi träffade vi även på Lisa Enbom och några av hennes kompisar. Åh lilla patetiska Gävle som försöker vara nått, asså om man går på typ en gata så har man typ träffat alla man känner seriöst! Några minuter senare satt jag hemme igen och tittade på Pirates of the Carribean-Filmerna och kollade på alla bloopers, vilket var väldigt underhållande.

Vad jag gjorde igår kan man kortfattat skriva ihop i en mening; Morgonrunda med Sjöström vid högskolan, Sims, Harry Potter-läsning och Ica maxi på eftermiddagen och dagen slutade med att farmor och farfar kom förbi och grillade med oss. Både idag  och igår har varit rikiga fettodagar, förutom godis och glass och paj så har jag ätit enormt med mat.
Igår när vi grillade som sagt åt jag hur mycket bea-sås som helst, obeskrivligt!
Nu måste jag sluta, kan inte ladda upp någon bild till detta inlägg eftersom jag inte sitter vid min dator, ledsen. Nu efter jag loggat ut ska jag gå och lägga mig eftersom jag måste vara pigg till imorgon då jag och några till b la sockertop och svenni ska ha morgondopp i säljsjön, och vi kommer självklart ha med oss något att äta.. Kurdi följer inte med pågrund av lathet vilket inte förvånar mig iallafall? Bilder och uppdateringar om vårt händelserika fettoliv in Gävle fortsätter imorgon :)

Godnatt och byebye
//Fetto


shopaholic

Tjaaa!
Idag har jag gått på stan en snabbis med gabriella,
skulle bara köpa en kofta men fick med en ring hem också :D
hihi på vägen hem stannade vi vid sibylla o fettade oss!

nu gör jag ingenting, kollar på greek och snart börjar priviliged, sååå bra!
hehe o ja ska va med gabriella ikväll, vet inte vad vi ska hitta på, finns ju inte så mkt att
göra i gävle..
aja vet inte vad jag ska skriva nu så jag lägger upp lite bilder från idag :))))
                        (bilderna är klickbara!!!)
min bitch!
o de ja köppte :
haha snygg bild
puuuussss / kurdi

at work

Har snott till mig datten och såg att de resisterande feta brunetterna inte skrivit någonting? Om ni läser det här  - Dåligt av er, dåligt...

Igår var jag (sockertop), ett annat fetto, svenni och lite till folk på sjömanskyrkan för att kolla Burn the fuel kl. 23.20!
Innan dess besökte vi självfallet wayne's för en fast power fika, all we need is some food 2 B happy!

At 5 ska jag och pappa bege oss till ett place för att kolla på någonting med min mamma.yssar!

xoxo sockertop


HOLISH

Hallå!

Som kurdi skrev tidigare idag var jag(sockertop), fetto och svenni på marin "festivalen" igår kväll... Det var antagligen det mest patetiska försök jag någonsin sett att försöka fixa en festival, extremt lugubert Gävle, ni lyckas alltid!
Vi tittade i varje fall på bandet "Burn the Fuel" igår, dom var asbra, men insåg kort efter att dem slutat spela att marinfestivalen inte var något värt att slösa sin tid på, så vi begav oss till Wayne's och fikade och åt (självklart liksom!) till klockan tio.
Klockan tio var det på den-värdelösa-festivalen DiLeva som vi planerat att kolla på, sagt och gjort.

Idag har jag jobbat till 5, kändes ändå ok efter ett par månaders uppehåll. Nu taggar jag för reprisen av lipstick jungle 18.00!

Slänger upp en bild på DiLeva
Farish!


yesterday!

Tjatja!
Igår va jag ju först med mina feta brunetter, vi satt typ bara o åt (sällan)
och höll på med bloggen. gick inte så bra..
Sen åkte dom, för dom skulle på marin festivalen (?) o jag pallade inte följa med
för ja e så lat, hehe :D
så jag gjorde typ ingenting på dan, lyssnade kanske 1000 gånger på min babys(robin) singel
gaaah den är så bra <33333333333333
haha okej sorry.
ah sen vid 8 åkte jag till stina, vi gick till konsum<3 o köppte melon, nyttigtja vet.
sen satt vi ute på hennes altan o åt muffins o annat gotti :)
det va myyysigt, sen vid 11 åkt jag hem och läste breaking dawn!!!den är bäst.efter robin då..

aja idag händer inge speciellt tror jag, jag hade tänkt att bara ta det lugnt typ kolla på tv, läsa o äta chips
sen fick ja reda på att vi får gäster om en timme, paaaaaalla!!
o jag orkar inte byta om o fixa mej :(

(bilderna är klickbra)
puuuusss / kurdi

Tja, holish, hola, aloha!

Igår gick vi alla till vår favoritbutik, såå sjukt bäääässt, alltså dom bästa köpen i våra liv har gjorts där....
- Konsum, The place 2 B!
Såå pinsamt status att hänga där alltså.
Blev ett halvt dussin munkar, wienerbröd, två chipspåsar, brownies.
Sedan gick vi tillbaka, naturgodis, fläskytterfilé och andra godsaker.
På kvällen samlades vi+Stina hemma hos kurdi och kollade på P.S. I love you och åt popcorn med s&o dip! En ypperlig dag för våra fettosinnen.

Och idag sitter vi nu här och fettar oss.

yeaaah! vi i fat brownies är Lisa (sockertop) Lara (kurdi) Amanda (fetto) och Olivia (svenni).

Ibland kommer vi skriva alla tillsammans och ibland enskilt.
Om vi skriver enskilt kommer det ofcourse stå vem av oss som skrivit inlägget.
yeaaah! Vi i fat brownies är Lisa (sockertop) Lara (kurdi) Amanda (fetto) och Olivia (svenni).


Nu ska vi göda upp oss och kurdi ska äta kurdisk mat medans vi andra förser oss med hennes förråd på nötter, chokladbollar och ballerina!

xoxo thefatbrownies

RSS 2.0