yesterday

kurdi här..
vi hade ju som sagt julkonsert igår med hundra andra körer typ, så vi var på konserthuset från 12 till 21 (!!!)men vad gör man inte för att få bra betyg..haha
själva konserten började 18 men vi tränade o sånt innan, o vi hade långa raster så då åkte vi ner o åt/fikade :D typ det enda roliga med dan..
asså det kändes jättekonstigt att vara ute på söndag, hahahah jag sitter jämt hemma i pyjamas o tittar på tv/datan o äter chips hela dagen!
men tur att det fanns läsk o ostbågar o frukt i vänterummet!!
lägger upp bilder från dagen..

idag har jag iaf kollat på one tree hill o gossip girl med sockertop!! (vi missade ju det igår så mami spelade in.:))
o vi åt såklaart chips o glass också :D
hihi men nu ska jag göra matte läxan/äta mat, puss/Lara
(klicka på bilderna)

mums, vi käkade lunch på stan på första rasten(fett skäb förresten)

jag o KS i logen :)

jag lisa o viktor, hahaha vi trodde inte att någon såg oss..

sen åkte jag, lisa o freja ner till stan igen o fikade

haha i vänterummet, vi fick ju vänta där i 100 år eftersom konserten var 3 timmar lång o vi vara bara med på typ 5-6 låtar..

foolk, o där hade inte ens alla kommit..

btw: ser ni svarta armbandet med typ färgade kulor som nicklas hocker har på sej?det har han fått från jossan!!! haha vi(iaf jag) trodde aldrig att eddie skulle komma ihåg att ge honom det(när vi var i valbo den 14e) sen ringde jossan nyss o såg bilder på facebook då han har på sej det! :D fett kul tkr jag

btw, ska till synsam imorn med mami för o undersöka ögonen till linsgrejs ÄNTLIGEN säger jag bara, har haft glasögon sen 7an typ, men använder dom typ bara när jag kollar på tv, behöver ha dom hela tiden igentligen, haha ser typ inte vem det är som hejar på mej på stan längre XD så ska äntligen skaffa linser..wiho ville bara säga det! intressant va? ;)

holish

Sockertop här. Jag sitter i moi stuga och internet är så pinsamt segt... Det går seriöst tusen gånger snabbare att surfa med min mobil men jag vet inte hur man skriver inlägg på mobilen - någon som vet? I varje fall - det har vart en julmarknad idag där jag typ spenderat min tid att köpa godis, bakverk och mera goodshit (Btw kurdi jag köpte pepparkakskolor typ, men har råkat äta upp alla, hehe).. Man går ju på marknader för att köpa saker att äta, right? Imorgon ska jag+alla i fatbrownies medverka i en konsert! Hoppas att det finns godis backstage. Farish, see you asap! Sockertop/Lisa

update: lägg märke till att jag o Lara publicerade våra inlägg samma minut, asså we belong together!!

bengan

tjaa kurdi här!! hahahahah ignorera rubriken
amanda mitt lilla fetto fyllde ju som sagt år igår!! äntligen 15 :D
hahahaha gissa vad hon fick av mej på morgonen?
bearnaisesås! hahah hon älskar ju de, o nåt fettigt måste hon ju få på morgonen ;)
hon ska ju såklart få mer grejer på fredag..
aja hoppas att du fick en bra b-day älskling!!

oki jag har iaf haft en slappdag idag, söndagar brukar ju vara mina slappdagar men eftersom vi (musikklasserna) har julkonsert imorn på konserhuset så försvinner min söndag! vi ska liksom träna från 12 o så är konserten typ 6?
åt snickers o godis till frukost.. o ska snart äta ostbågar! <3333333333 haha.

aja igår var jag på stan med lina efter skolan, vet inte huuur länge vi gick runt o loda, hahahaah vi va så jävla trötta o lina gick runt smyckesgrejen på gina flera varv o ba; lara vart är du??
o jag stod precis brevid henne, haha så trötta var vi..ett tag gick jag t.o.m runt i mina glasögon!!!! :O
sen på kvällen åkte jag till stinis o "kollade" på idol o fettade!
hihi tror jag somnade i hennes säng också..
aja hare bra så hörs vi, puss/Lara
amanda med hennes bea-sås o varmmacka
stackars macka, hon dränkte den i sås..
jag o lina käkade på coffee lounge, mitt 2 hem..



Fettos Fredags FödelsedagsFest Firande- Femton Fiffiga & Fettiga År

ahahha LOL min rubrik..
synd att det inte fanns ett annat ord för ÅR som börjar på f..

Iallfall JAG FYLLER ÅR TOMORROW, fin stavning, jag är inte längre liten och mobbad fast det loliga är att snart fyller alla sexton och här kmr jag och bara jag är femton, men thhihih it´s fun to be a geekxD

Så imrgon blir det: godis, trårta, chips, mat, fika, mer mat, och mer mat, och mer mat och mer mat, och mer mat... = En perfect dag för mig , hallå en dag att bara äta, kan det bli bättre frågetecken utropstecken

Nu ska jag försöka få en behövlig sömn o sen när jag vaknar är jag femton.. hih.. LOL..

Aja puss
Btw detta var nog mitt träkigaste och ointressantaste och mest bondiga + emmagirliga inlägg jag gjort..
Men thank you för att du läst det och att du grattar mig later xD

/ El fetto , El BIG fetto xD

borde kanske inte äta så mkt..

kolla vad som har hänt med eran kurd!! :( 


buhu kolla in mina höfter!! :'( HAHAHAHAH åh hur orkar jag vara så rolig..
nej så där ser jag faktiskt ut (klicka!)
och om ni undrar va jag/vi gör på bilderna så kan jag säga att det va temadag idag i skolan, så vi var på högskolan(bilderna)  o gjorde annat i skolan ,hhhah på högskolan stod det massa skålar med choklad o godis o vad tror ni att min klass/fettoklassen gjorde då då? jo vi spraaang såklaet it o slogs typ, ahahaah!

annars har jg typ inte gjort nåt idag, bara ätit bla lussebullar, glass, marabou, mat,godis,läkerol(!!!) o annt gotti, hihi vi hörs puss/ kurdi

glassglass i stora lass

chacha bloggen!! haha oseriöst..
nej men TJA kurdi/Laraaaa här, har inte så mkt o berätta, har precis ätit middag, usha hatar, men mamma tvingade mej för jag åt inge mat igår (åt popcorn m. dipp ist!!) så jag var tvungen idag..:(
aja åt iaf glass efter maten, mmm älska <3
annars har jag faktiskt inte fettat så mkt idag, åt inget i skolan som vanligt, sen när jag kom hem åt jag en macka, asså jag börjar bli orolig över mej själv, förr åt jag jämt chips,glass,kakor o allt möjligt är jag kom hem från skolan o idag åt jag bara en macka!!! :O nej jag ska skärpa mej o ta en till glass nu..:D

juste, har precis laddat ner nån jävla robin - another lover's gone remix som dom la ut på hemsidan, vet inte om jag ska skratta eller gråta http://www.easy-share.com/1908496330/Robin-AnotherLoversGone_REMIX.zip ni måste ladda ner o lyssna på den!!!!

aja ska göra matteläxan nu (juste en till sak som ororar mej, jag gör matteläxan TVÅ dagar innan den ska va inne, lisa vart också chockad idag, shit va har hänt med mej, har jag blivit en nyttig skolnörd?:O nejdå, oroa er inte!!)
och hämta en glass :D

vi hörs puss/ Lara


bjuder på en finfin bild på mej, lisa och ollis! jag älskar mitt rosett/paljettlinne btw, hihi..

PANCAKES

Holish fattos!

Jag lovade ju i lördags att jag skulle lägga upp bilder från heaven(=typ kak buffé!!!!), men min sladd till telen sitter i min laddare, och min laddare är uppe. Lazy som jag är så pallar jag ej hämta den nu hehe. Får bli another day bitches.

På lunchen drog jag, ks och pillan till stan för att äta lunch, sushi mich lööve. Skolmatsedeln går ju att diskutera som de flesta ungdomar känner till.

Alldeledes nyss åt jag lite snack-b4-dinner typ chips, smörgåsar, te and so on. Ikväll ska jag äta det rubriken säger vilket alla i min family hatar förutom jag hehe.

XXX sockertop/Lisa

holish, sockertop här

ÅÅHH. Alltså min mage håller på att spricka. Har precis ätit så jäääävla mycket till middag, typ någon italiensk grej sedan efterrätt med:
- Hemgjord jordgubbs glass
- Brownies
- Fruktsallad

Igår var jag och Amanda på premiären (kan man säga så?) av new moon. Pinsamt bra, pinsamt bra, är allt jag kan säga... Självklart köpte vi lite snacks till.
Typ jag köpte popcorn, en chipspåse, stor läsk och en marabou. Nice

Imorgon kommer jag slänga upp bilder på antagligen VÄRLDENS pinsammaste bästa grej. Typ heaven for moi, och de andra i fatbrownies fast bara jag som ska dit hehe.

FARISH
Lisa/sockertop

robin robin robin

ooh shit, jag(Lara) amanda, gabbi och malin va o kollade på robin i valbo idag, asså ni förstår inte hur nervös jag var innan, kunde inte sova inatt, ärligt..

aja skriver kort nu, när han skulle upp på scenen för soundcheck log han o vinkade till mej (ja jag dog)
o sen efter han hade uppträtt (HAN VAR AWESOME BTW!!!) gick vi up på scenen för signeringen o vet ni vad han sa till mej då? här kommer min favorit. asså jag va så chockad o vi stod bara där tysta typ sen såg jag att han skrev "Till Bästa Lara" o flera hjärtan, oh my..då sa jag typ att han va skit bra o sånt o han ba tycker du de? MEN daah såklart, o han e bäst, haha.
ah sen tog jag bilder o sånt ihop med han, haha alla vart skitfula förutom en typ hehe :D

o sen gick vi upp dit igen för jag glömde att fråga han om han kunde signera min robin tisha, så då gjorde han det, o typ hundra hjärtan haha sötis, o så tog vi en till bild ihop, orkar inte skriva mer men dagen va g r y m, tack robin och tack tjejer!
klicka på bilderna


det där e den bästa bilden på oss! ni kan ju tänka er hur dom andra ser ut då..haha
köpte världens sötaste läppglanser på bikbok också, ååh i'm in love

btw, jag o freja gick på new moon idag igen, gah den e sså bra! oki nu ska jag sova, puss /kurdi


hur lyckas jag..


juste glömde att skriva detta..
ni som inte känner mej kanske inte vet att jag, Lara Rashid ,är (utan tvekan) universums klantigaste människa.!!

hahahah asså det där hände då igårkväll när vi cyklde hem från en träning (lugn jag tränar inte!!) asså vi hade tränat i nån kryka till en julkonsert..

haha vi cyklade hem, o jag cyklade typ på gräset (vet inte varför) medans dom cyklade på cykelvägen, så sa jag typ högt:vafan vart ska jag igentligen??
haha sen ser jag en stor djuuup grop framför mej o får panik, visste inte vad jag skulle göra, o rätt som det va låg jag på magen i det blöta gräset, hahahaahah min cykel stod helt upp o ner o jag hade alltså flygit över den HAHAHAHAHA skrattar så jävla mkt när jag tänker på det.
o lisa hör mej skrika, o då vänder dom sej om o såg mej ligga där, hahahaahah, jag började garva, o så sprng de ffram till mej o vi stod o skrattade i kanske 15 min, assså ni kanske inte fattar varför det va så roligt, men domkunde typ inte andas för de skrattade så mkt, hahahahaha aja

sen är jag också bäst på att skämma ut mej själv, orkar inte skriva vad jag gjorde idag, men vågar iaf inte visa mej själv ör en tjej på skolan nu iaf, hahah förstår verkligen inte hur jag lyckas..

new moon

oh my God nu har jag (Lara) Ä N T L I G E N sett new moon, asså jag är i chocktillstånd..haha!

jag, elena o freja gick ju på den idag, klockan 15.15 hehe tidigt men vi ville ju se den först!!
haha asså jag hyperväntilerade (och åt ofc) hela filmen, freja grät som fan o elena satt tyst hela filmen typ.
hahahaha så jävla roligt varje gång freja grät så satt jag o  skrattade, det var t.o.m några som sa åt henne att gråta tystare!!!! HAHAHAHAH JAG DÖR, okej det va några som sa åt mej också men..

aja vi trodde ju att den skulle va sämre än twilight o new moon boken men vi hade såååå fel!!! asså den va så ÄCKLIGT BRA, amanda o lisa var också på den samtidigt som oss o de kunde inte helle fatta att vi just hade sett den, asså jag har ju längtat så sjukt mkt i ett år o sen va dan äntligen här!!
ahahahah amanda grät hela vägen hem också...

aja nog om det, jag kommer inte kunna sova nåt inatt, ska ju kolla på rob imorn åh Herre Gud va nervös jag är, asså jag har ont i magen...haha.

oh my God


laddade med fett!! det där e bara elenas o mina grejer, freja hade också en stor popcorn o läsk..haha:)


taggade?????? haha innan filmen börja..asså när i gick in i salongen kunde vi typ inte andas, hhahahah ja vi är patetiska..

NU: idol med mami!!

puss/ kurdi


SOCKERTOP IN DA HOUSE

Holish kära bloggläsare LISA här!

Sitter hemma hos kurdi nu och vi har fettat som fan... Eller jag mest.
Vi kom hem till henne och det första vi gjorde var att rensa kylskåpet. Dert blev äppelkaka med glass, juice, mjölk, pepparkakor och pepparkaksdeg! ÄCKLIGT GOTT AS ALWAYS AT KURDIS PLACE

Har saknat bloggen BTW men jag har ju varit på madeira. Fettade som fan där, typ dt enda jag gjorde var att käka hehe.

Just nu lyssnar lara på röbban och vi äter lakrits :):):) nice som alltid.
Om typ en timme ska vi åka till amanda, och vi tre ska till stan och sedan vidare till träningen inför en konsert på nåt place. Träningen är typ hundra timmar så vi kommer dö av hunger, kurdi är PINSAMT orolig. Vi får svänga in på gyllene måsen(donken för er icke super svenssons) innan tränigen.

FARISH / LISHIS

JAG!!!!! Skrev värsta bild texten men lara klagade på att man in
fattade att det var jag så DETTA ÄR JAG HEJ HEJ /LISA


och tjejen på bilden älskar jag

det hörs inte att vi går i musikklass va?

chachaa, tänkte lägga upp lite gamla, o nåra nya då cpvideos, haha enjoooy

hahahahah såååå seriöst
Gud jag tycker synd om dom som går på vår skola

haha fetto, svenni o sockertop sjöng för mej på stan förra året när jag fyllde år

HAHAHAHA jag dör när jag kollar på klippet, det där ät alltså för mer än ett år sen, jag o lisa skulle göra en grej till en engelska upg, o jag sjunger verkligen inte seriöst, hahahaha älskar slutet

haha typ sådär brukar det låta i omklädningsrummet..mkt vackert

så, hare bra puss/ Lara

favorit fettot här..

Lara såklart ;)

chachaa ligger i min säng o äter massa läkerol, fick 2 goodiebags när jag va i valbo med massa läkerolgrejer, fett nice jao :D

åt skit mkt pepparkaksdeg (+ mackor o chips) idag när jag kom hem så jag har fett ont i magen :( men lätt värt det, så ÄCKLIGT GOTT ju!

slutade igentligen 2 idag, men vi hade "lucia träning" eller va man säger, så slutade jag 3 :(
skulle va med betty då men hon hade inte slutat så jag åkte hem ist, o nu ligger ja här o gör inte ett piss, FAN nu messade jossan o skrev nåt o sen ba btw inte lång tid kvar nu :)<3
åh hon menade ju självklart tills rob kommer, gaaaah jag är så pinsamt nervös!!
åh jag längtar som fan till helgen, för det första kommer min syster hem!! :D o sen..

på fredag; ska jag, elena o freja på NEW MOON PREMIÄR!!
shit kan inte fatta att jag äntligen ska se den!!!! ska på den tidigaste, 15:15 :D

på lördag; första kolla på robin då, längtar så jäääääävla mkt, och sen vid 6 ska jag o freja gå på new moon igen!!! hehe vi e galna

och på söndag ska jag nog inte göra nåt speciellt hoppas jag, söndagen e min dag, då gör jag verkligen inte ett skit, bara kollar på tv o sitter vid datan, har på mej pyjamasen hela dan o äter onyttigt heeeela dagen, i love it! förstår inte varför alla hatar söndagar..

aja tisdagar e också NICE för då är det ugly betty o desperata, hihi lägger upp nåra bilder nu, sen ska jag äta nåt, e sjukt sugen på marabouvinter o fanta men vi har inte det hemma :( jag har redan ätit upp det..
puss/Kurdi

freji o jag på matten!
det mest värdefulla jag äger just nu!
haha erkänn att jag ser skitcool ut med mina hörlurar o peacetecknet, lol jag ser ut som en tönt, men det är jag också :D

update: kommentera för fan!!! annars slutar iaf jag blogga, och ni vill ju inte att det ska hända ;)

MAKARONILÅDA + BEA-SÅS mmumms

Fetto här, såklart, kanske ni fatta när ni såg min fina överskrift. Nej jag avr bara tvungen att inflika att jag nyss ätit typ pastagratäng dränkt i bea-sås,...SÅ ÄCKLIGT GOTT! <3<3<3
We like.
Många bea-sås pussar from me!
(Gusch i´m an emmagirl)


le fetto här

HOLA CEBOLLAS!
amanda här, pinsamt längesen jag bloggade i know!!!

Lara är typ den ända har bloggat, hon e duktig hon min söta lilla kurd <3
vi ska btw åka och kolla på le robin på lördag!! Laras baby, hon är så nervös och det är jag med för hennes skull, haha..

jag har inte så mycket att berätta, i helgen har jag nördat och spelat äckligt mycket sims med malin, och fettat med massa chips och annat som vanligt! i fredags åt vi (som kurdi redan skrivit) hos elena, haha svenni/olle åt så pinsamt mycket mat! eller alla gjorde ju det men alltså henne kjol var för stor när vi kom dit och sen efter fleeera potioner mat så var det omöljigt att dra upp dragkedjan på kjolen sen, hahahah fatbrownies power!! lolll.

ska snart på la musical, kulkul, har inte så mycket att skriva nu! kurdi har några bra idéer till bloggen, men vi får
se hur det blir med det, ha det bra så länge, många tjocka kramar från La fetto

bildbevis! så där såg det ut efter att ha
kämpat ett tag, haha

pepparkaksdeg

Tjaaa Kurdi här!
nu vare ju ett tag sen, ingen av oss har orkat hehe..
men nu bloggar ju jag! och ikväll ska sockertop blogga har hon lovat!

aja idag har jag inte gjort nåt, bara legat i sängen man datan :D
o nu sitter ja i köket o äter pepparkaksdeg, åh så pinsamt gott!!

hehe igår va jag i valbo med jossan, becca och ellen o kollade på idolerna, det va grymt roligt, hände jäligt mkt under dan men jg orkar inte skriva allt, men kan ju säga att vi har skämt ut oss ganska rejält, haha :D
aja sammanfattar gårdagen med bilder, enjoy!!
nicklas va gryyymo erika va bäst :)
hej eddie e snygg vi åt såklart massa onyttigt också, som pommes,pizza,nudlar mm..
nicklas hockers gitarr! haha som jossan rörde! efter det där hände en smått pinam grej..hm
orkar inte lägga upp alla bilder, men nån gång i veckan kommer den coooolaste bilden upp, hhaha

aja igår på kvällen åkte ja o stina till konsum o köppte pepparkaksdeg o kladdkaka sen åkte vi hem till mej o kollade på juno o tjockade oss, mysigt!
juste! i fredags var jag o tjejerna hos elena o firade henne! skit kul, åt massa god grekisk mat o kollade på idol o myste, bilder finns på facebook!!!

puss/Lara

6 dagar kvar tills rob kommer, jag d ö r, har vart nervös i flera veckor, haha oki, hejdå

kurdi här

hejhej Lara här, vi är skit dåliga på att blogga, jag vet..

ska vi ta en liten paus från bloggen, så mkt plugg o sånt nu så vi hinner inte blogga!!

aja, igår efter skolan åkte jag amanda ner till stan och ÅT hon på subway o jag åt på donken, åååt deras glass m pommes <33333333333333
haha vi satt där skitlänge, sen gick vi o kolla lite snabbt i lite affärer, sen åkte vi till konsum!!<3
jag köppte en 1.5 liters fanta, marabou o chips o dipp! asså till bara mej, oh my God va fetto jag kände mej,

sen på kvällen kollade jag på idol hos stinis med amanda, o åt allt som jag hade köppt innan + popcorn o annat :)
dom åt också såklart!! inte bara jag..
sen efter 11 nån gång åkte jag hem o la mej direkt! va skit trött..

o nu gör jag abslout ingenting!! har inte gjort ett piss på hela dan, så jag o stina ska åka ner till stan snart o fika :D

vi hörs om kanske nån vecka eller nåt, puss /Kurdi
fetto/amanda
hahah den bjuder jag på!!

marabou in kurdis <3

ja seriöst jag är verkligen beroende!
asså marabou vinter e ju föör god. haha aja nog om det.

idag efter skolan åkte jag freja och elena hem till henne och åt såklart? hahah jag åt typ allt de hade hemma, sorry!
sen jag åkte jag och freja ner till stan o köpte ********* till oss o elena! hihi, mest värdefulla jag äger just nu. sen åkte jag hem o satte på datorn o prövade nårga vinterjackor som jag har hemma, hahahahahahaah har typ aldrig skrattat så mycket, asså kolla bara! hahahaha varför e jag så snygg för..?

oj nu börjar grey's!!!! pusshej, eller lägger upp bilder först..
åt bla cookies hos elenaaa, för upptagna med att äta..
me and elena! <3 me and frejii <3, visst är dom snygga, o snyggt klädda? haahah

puss/Lara

Fetto´s got a new ordenador(dator på la spanska)

HOLA CEBOLLAS!

Jag har haft ett bloggtorka eller vad man kallar det, men ja jag ska försöka hitta lilla fatbrowniegnistan i mig igen. Jag har inte så mycket att berätta  matväg och typ fettighet förutom att vi köpte pinsamt mycket godis i helgen när vi sov hos svenni i helgen , 1,5 kg tror jag på tre pers. Det vad jag, Gaby, Sveni och Malin plus även la ks som kom på morgonen sen :)

 Btw har fått en dator, skitsnygg och bäst:) åh jag lovar den <3
THANK YOU FÖRÄLDRARNA MINA <3

Okej sitter du ner? Andas du djupt? jag måste bara berätta för våra finfina läsare att jag (fetto!?) tänker ha en liten nyttig vecka! Jag vet igentligen helt sjuk, hur kommer jag hålla mig men asså med nyttig så är det bara kanske menat att jag inte ska äta så mycket fettosaker som vanligt. bara i helgen typ lite.. :P

Just nu har jag kommit hem från musikalträningen och lyssnar på massa bra musik om nån bryr sig :)
Men ha det super
/fetto


kurden här

tjaa Lara  här, har inte bloggat på några dagar..sorry har varit för upptagen med att..eh okej jag har inte gjort ett piss den här helgen, bara lyssnat sönder robins låtar som vanligt..
men IAF idag efter skolan åkte jag o gabbi ner till stan o gick snabbt till hm o bikbok sen gick vi till wayne's o fikade o pluggade!
haha kände mej så smart när jag satt där med min lilla dator..
o vi träffade också dilan där, hahahaha vi snackade lite om fjortisbloggarna,  hon är så jävla skön o rolig!
aja sen efter ett tag åkte vi hem, o nu sitter jag på min vanliga plats i vardagsrummet o lyssnar på rob och äter marabou <3
ska plugga snart, shit va har hänt med mej jag pluggade igår också, oh my God har jag blivit normal? hhaha nej kanske inte..

haha juste! jag kände men så jävla fet igår när min bror kom fram till med med nya maraboun o ba; haru sett den här nya?:O (mamma har köppt två stora nu haha) jag; ehh ja jag åt en hel sån där igår..haha
hahavart ganske chockad.. aja bilder nu!
hade min söta ring som jag fick i bday present från fatbrownies o freja :)
haha lekte lite med gabbi mat..haha man märker att det typ at vinter nu för jag har värsta vinter-deprissionen. XD
visst ser jag smart ut?HAHA gabbi ser bara tjock ut..
oki det va allt, puss/kurdi

Gratismode.se !

Gratismode.se

Det finns många så kallade gratissidor på internet där man alldeles gratis utför tester eller spelar spel på olika hemsidor och på det sättet tjänar man olika mängder poäng. Poängen kan du sen växla mot saker, till exempel presentkort.
Jag har provat massor av sådana sidor, gratissidor, men det som gjorde att jag föll för Gratismode.se berodde på många saker, men framförallt - det är enkelt!

På Gratismode.se behöver man inte som på andra sidor flera hundratusen poäng utan endast några hundra. På hemsidan växlar man sedan enkelt in sina poäng mot framförallt superpresentkortet. Det är väldigt bra eftersom det går att lösa in på väldigt, väldigt många butiker. Allt ifrån mat och elektronikaffärer till sko, smycken eller klädaffärer. 

För endast 550 poäng får du ett presentkort värt 100 kr
och för endast 1600 poäng får du ett presentkort värt 500 kr!!


Det finns mängder av enkla sätt att tjäna poäng på och om du passar på och registrerar dig via länken nedan så får du en välkomstbonus på 50 poäng!!

http://www.gratismode.se/?c=73849



                                     

RSS 2.0