snabb uppdatering..

tja kurdi här, håller på o fixar men inför ikväll!
jag o några tjejer, bla gabbi o stina ska vara hos malin o först göra/käka tacos, o sen kommer det lite mer folk o vi får se då vad som händer..;)
o sen sover jag o stinis där! :D
tyvärr är ingen annan fatbrownie med för alla är ju bortresta :(

aja GOTT NYTT ÅRRRRRRRR, 2010 måste bli bättre än det här året..

juste! måste bara skriva att jag e galet avis på några av mina kusiner som är i dubai nu, för det första så är dom ju i min drömstad, var där för några år sen  det finns ingen underbarare stad, o för den andra så träffade dom ALICIA KEYS för nån dag sen o snackade massa med henne, Guuuuud jag dör!

aja måste fortsätta fixa mej nu, puss! /LARA


jossan=störd!

jossan tycker om nicklas hocker typ lika mkt som jag gillar, eller ja älskar, robin, så nyss när hon o viktor va här så ringde vi hem till honom, asså vi trodde ju inte atthan skulle va hemma..
så svarar hans mamma o då säger jossan att det är malin o frågar om nicklas är där hon ba ja han är uppe på sitt rumm.. o så blir hon tyst vi ba jaha?? så säger jossan att det är lugnt o att hon kan ringa hans mobil ist (hahah XD) men sen ropar nicklas mamma på honom ändå!!!!! det trodde vi inte hon skulle göra, o då svara nicklas; hallå?? o jossan säger inget för hon e så chocad typ så jag ba, hallå?!

o så LÄGGER JOSSAN PÅ!!!!! assssåååå åååååh jage så arg  på henne, hon hade ju värsta chansen, kunde liksomsäga vad hon ville till honom!!!
hha aja..
har iaf vart med dom två idag, det va mkt trevligt, fikade först på coffee lounge i typ 3 timmar (Y)
sen åkte vi till dallas o käkade pizza men mohamed också :)
sen gick jag jossan o viktor hem till mej o myste :D
niceig dag!! :D o imorn äre nyårrrr wihooo, bilder o sånt kommer i övermogron eller nåt :D
 
coffee lounges fika (L) hehe fick det där för 30kr, annars kostar bara kakan 32.. tur att man känner typ alla på cafét då :D hehe jag o gabbi har ju praoat där 2 gånger..

jag o viktor babe
 

hehe sprang in till köket o skrev :D

jossan på dallas :D

okej men GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!! hoppas att nästa år blir bättre
puss/Lara


02:05

tja fettobloggen, jag sitter i vardagsrummet med ett glas juice o e ashungrig men vågar inte gå till köket, för då kommer jag väcka mamma o dom kommer hon bli sur på mej för att jag e vaken -_-
det är inte lätt när det är svårt..hah! Gud va dramatisk jag är..

aja idag har jag iaf fikat på stan med stinis! wayne's chailatte (L)
gick runt på stan o kollade också, men jag köpte inget, eller jo eller nej typ..
sen åkte jag hem o åt o sen hem till stina o fetta med marabou o chips (L) o kollade på bröllopsduellen, den va bra tycker jag :D
orkar inte skriva nå mer nu, men vi hörs, puss/kurdi
hahahaha gjorde ju pepparkakor förra veckan typ, o gjorde jag dessa också :D gissa vad det står för.. XD


A cold winterday


Uppdateringar från de iskalla vita Sääällen!
Idag har jag varit ute i slalombacken typ hela dagen :) Skitkul men jävligt kallt, jag hade ändå 5 lager kläder. .
Eftersom det här är en fetto blogg och jag är ett fetto, borde jag skriva lite i den kategorien, men sanning är att dagarna här har jag inte fettat mig så mkt. En marabou daim och annan choklad, annars vanlig husmanskost i NORMALA portioner :O annars brukar jag äta typ flera asså xD



Mobila bredbandet finally funkar och nu går internet snabbt annars hade jag aldrig kunna ens komma in på bloggen. .
Just nu sitter jag här och lyssnar på tvivelfronts(världens minsta band typ)  -  A cold winterday (därav rubriken)  Jag är mätt och belåten efter att ätit hamburgare med plenty of cheese åhh <333

Ha det bra!!

// Amanda

dallas

tjaa kurdi här!

kom typ nyss hem, okej för ett tag sen, från dallas, en resturang i mitt område typ..
va där o åt med josse&luddeboii det va niiiiice,
hehe fick allt gratis :D:D:D:D det är bra att va kurd asså..
men jag e redan hungrig! :O
aja annars har jag typ inte gjort nåt idag, mina kusiner från kurdistan åkte idag :((((inte kul! saknar redan bebisen <3o dom andra såklart..
aja ska gå o  äta nåt nu, magen kurrar!!

btw, följ jossana twitter http://twitter.com/intr0 hahahah hon började idag typ,rolig är hon


jossan!! haha asdålig kvalite..

ludvig ville ej va med på bild..

hahahaha min friterade banan, dom hade inge glass kvar :'(

UPDATE: asså vad har hänt med mej?!?! för bara några minuter sen åt jag flera mackor, o jag e redan hungrig igen :O asså min magsäck har verkligen blivit större..


Snow in Sälen

Haalo :D
Nu har jag kommit fram till våran stora, men mysiga, stuga i Sälen. Det är skit kallt typ -15 grader och mycket snö. Vi, jag o mina syskon, ska strax ta ett kvälls åk i slalombacken:) ^
Även fast jag nu har min dator med mig så kommer jag inte kunna uppdatera så mkt, och inte mkt bilder heller pågrund utav det otroligt sega anslutningsgrejen. Det tar typ hur långt tid som helst att komma in på internet..

Aja ha det trevligt, och puss på er bönder som sitter hemma i bondhålan Gävle! hahha x)

// Fetto

glad kurd

GABBI HAR HITTAT MIN MARABOU!!!!!!!! :D:D:D
haha ni vet den som jag snackade om i videoinlägget, lite längre ner.
hihihi hennes mamma hittade den på hennes cykel, hhahaha aja nu e jag glad :D

måste skynda mej, ska ner till stan med kusinerna, MELLANDAGSREA!! woho, puss/ Lara

jag o världens sötaste på julafton

Just a question people



GOD JUL

//

merry xmas

JULAFTON IDAG!!!! BÄST!!!! LOVE IT!!!

Sorry lite damp hehe.

Har ätit så jävla mycket så jag kan typ inte andas. Kunde dra ut mitt fett förut men nu så känns det som att jag är gravid.
Mina farbror och faster från USA är här. Istället för skinka har vi haft turkey.. Don't know why eheheh. Antagligen min pappa som försäker verka världsvan och internationell.

Fått klappar jag verkligen ville ha och behövt så det är NICE NICE =)

God Jul folks!
Lisa aka sockertop


it's christmas time..


hihi såhär såg jag ut idag..

maaat, även på bordet

klart var jag först med att smaka maten...

haha jag ser helt mongo ut, men visst är vår julgran fin :D

myspys

jag o systeryster
'
dålig bild på alla efterrätter, var mer än vad det ser ut som!!

såå GOD JUL allihopa!!! hoppas att ni har haft en bra dag, jag har myst med min familj&släkt, har ätit pinsamt mkt mat, o deppat lite, kom på att jag hatar julafton men älskar julen, för jag blir liksom jämt besviken, o man har längtat så mkt&länge..aja jag hörde nyss nån säga chips så jag ska gå! måste tröstäta..
puss/ eran kurdi

Julafton de fetto

Idag är dagen alla längtar till, alla väntar på och den mysigaste och gladaste och bästa dagen på året. Fast jag måste säga att när den väl kmr så är det inte så unik. Iallafall har redan ätit massa julgodis och jul mat, och själva '' julmiddagen'' har inte varit än! :) Jag har öppnat lite julklappar under dagen och jag har fått bl a : Sims Ikea, Sminkväskor, cash i massor, choklad, mugg, bokhylla, förvaringsgrejs, skidstrumpor typ, sadelskydd m.m :)
Nu ska jag återgå till julaftonen och vi ska snart åka till mormor och äta och öppna julklappar! btw så har jag gett min katt ett julbord med massa olika matgrejs , åhh jag älskar min katt så fett mkt <3<3

Ja förresten så var jag och sokcertop hemma hos kurdi igår kväll en stund efter vi varit på stan, och jag har just skådat världens sötaste bebis, asså det menar jag verkligen! När han låg och sov jag ville äta upp honom, BOKSTAVLIGEN! Kurdi skickade just en bild på honom i tomtedräkt, moch asså jaaaag döör <3 funderar på att kidnappa ungen..

Är väldigt stolt över mig att jag börjat blogga lite igen förresten, och jag vet att kurdi också är fett stolt och glad eftersom hon har tjatat på mig som fan xD

Fett segt inlägg,i know,inga bilder elr nått men det kmr väl sen elr nått!

Btw vad har ni fått i julklapp kära läsare ? :)

Ha en fortsatt trevlig julafton och allt!

GOD JUL!!
/ Amanda





0 Dagar, 2 Timmar, 2 minuter & 8 sekunder kvar till julafton

HEJHEJHEJHEJ!!

Snart är det julafton JIPPI <3<3  :)
Och ja pazzo( ja nya caféet) var fett tråkigt, vists mysigt men inte prisvärt och så där. Åt en jordgubbscheesecake den var god men ja inge speciell.
Ja iallafall, jag drar till sälen snart, så vår kära blogg får klara sig  utan mig :( Och btw om ni undrar vad som hänt med svenni, så är det att hon är på gotland tills nyår. Hon uppdaterar väl när hon kommer hem! :)



SOCKERTOP ON LA PAZZO


Ja Just Ja, det godaste ätbara sakern aunder julen topp tio enligt fetto kmr här:

1. Julmust
2. Gravad Lax
3. Julost
4. Knäck
5. Pepparkaksdeg
6. Julskinka
7. Hemmagjorda Köttbullar
8. Prinskorvar
9. Övrigt julgodis
10. Lussebullar

Btw måste bara lägga upp en bild på min lata älskade feta svarta bästa katt <3<3



GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR FETTO


In to the city

Halloojj Fetto här,

Lite snabbt och kort inlägg här
Ska nu iväg på stan med Lissie(Sockertop), vi måste kolla in nya fiket som precis öppnat och vi har stora förväntingar. Det verkar fett mysigt och fikat och maten mååste vara bra! Iallafall ja får väl betygsätta det sen efter. Aja iallafall igår var vi också på stan, jag lissie och adam i vår klass, jag käkade donken åhh så gott <3<3<3 Asså emmentalehjätanen där så pinsamt gott att jag dör! Smällt ost innuti och utanpå är det fridering format som ett hjärta! Igår upptäckte vi att mellandagsrean har ju redan börjat - fast det inte ens är mellandagarna äN!??!?!? wtf mellandagsrea är mellandags rea, vi blev fetta arga men ändå ja rea ftw! vi gick inte runt och tittade så länge, så det ska vi göra idag! men eftersom det är julafton imorgon så kmr m an ju få pengar och presentkort då och nu har man ju inga pengar eftersom man köpt julklappar, åhhh hata att rean börjat!
Lägger upp en bild - bland de fulaste bilden jag någonsin sett på kurden min <3



åh vad ful du är asså!!

Btw lyssnar på leona Lewis just nu, och asså hon är så bra att jag dör! Hennes nya låt Happy, jag kan lyssna på den hur många gånger som helst!

Puss och vi höres ikväll, med uppdateringar om:
* NYA CAFEET
* SHOPPINGEN PÅ STAN
* JULKÄK
* MITT FARVÄL

Ha det gött(oj jag bondigt ??! :O )
/ Amanda, fetto

Julen är här, och lyser fred på jorden




The Fatbrownies önskar nu att ni, våra älskade läsare, har  en tevlig, mysig, fettig & god jul!! :)
Fetto kmr senare idag med en uppdatering om julkäkets höjdpunkter!
Tills dess ha det bra!!

/


heaven


mina kusiner från kurdistan kom igår, och dom hade med sej cupcakes från american cookies i sthlm, asså

pinsamt goda!! hahahhahaa ni skulle sett sockertops sms när jag mmsade denna bild: ÅÅÅHH HERREGUD JAG DÖÖÖR ASSÅ DREGEL RINNER UR MIN MUN!!!!!!

HHAHAHAHAAHAH, och idag kom sanna också hit som har bakat massa goda julgrejer o vi ska snart göra pepparkakor (jag kommer äta upp degen) och klä julgranen (sent i know..) 
aja GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!!!!!!!!!!! och gör oss stolta, ät mkt!!!!!!!

btw min kusins son är världens sötaste, just take a look at him;


videoinlägg


ojojojojoj va seriöst

blabla

tjaa, kurdi här! har inte bloggat på några dagar så det här får bli en snabb uppdatering om vad jag har gjort på lovet typ,
lördag; va med stina på dagen, vi var hemma hos mej o kollade på grinchen, gjorde pankakor o sjöng singstar! sen på kvällen åkte vi hem till henne o kollade på film med matilda också, o så fettade vi såklart me chips&dipp o jag åt mkt knäck också :D
våra missbildade fina pankakor :)

ny smak!(eller så e jag jävligt efter) skit god iaf!

igår; hm..åt å donken me ludvig först på dan, mmh åt glass med pommes, så jävla gott! sen gick vi runt o letade efter klappar, men jag hittade inget för jag orkar inte köpa nåt (a) hehe, sen vid 9 CYKLADE jag, fetto och sockertop hem till gabbi, asså det va typ 3 dm snö ute, va inte såå jävla lätt att cykla, hahahahah när vi kom fram ttill gabbi stod hon bara o garvade åt oss undra varför:
 
HAHAHAAH seriöst fulaste jag sett, snälla notera lisas/sockertops skidglasögon, och hur mina glasögon ser ut. och fettos snö på luvan! jag dööör!!

aja vi kollade iaf på coyote ugly, käkade massa popcorn o va allmänt störda,
haha sen när vi skulle cykla hem var det typ 5 dm snö ute, det tog nästan en halvtimme för oss att cykla hem, brukar ta ca 7 min annars..haha.

idag ska jag frst ner på stan med gabbi, ska fika eller äta på coffee lounge <3 o hon ska leta efter julklappar, sen lite senare ska jag, sockertop och fetto nog sova hos gabbi, ska bli nice, o vi ska fetta rejjäääält, som vanligt då..

och imorn kommer mina kusiner från kurdistan!!  åh ni förstår inte hur mkt jag har längtat :D hihi

aja måste äta frukost innan jag dör av hunger, vi hörs, puss/ Lara

hello

Tack kurdis kompis Erika för att du fixade vår design!!!! Fett nice jao.

Idag har jag jobbat = gått runt och ätit hela tiden. Det är typ det jag gör - äter.
Efter worket gick jag och mamma till moi favorit affär konsum krysset och handlade goda saker. Innan hade jag tagit fram ett par recept på typ julgodis från tasteline.se som verkade SJJUUUKKKT nice så vi handlade ingredienser till dem heheh. Addicted av chokladkola och sånt shit EASYPEASY DET BÄSTA MED XMAS!!!

Imörgen ska jag träna tror jag (jag? träna? va? reagera please) och tänkte fråga kurden om hon ville fika någon dag, jag får nämligen en gratis (notera: skall uttalas med typiskt fashionblogger wannabe coolt uttal) laththhthtéééé på wayne's! Nice as hell.

Btw så slutade vi skolan igår vilket ingen kan ha missat. Firade detta med att äta.

Farish
Sockertooppish

tack erika!

söta erika har fixat vår design!! i love it, var så jävla trött på den andra!
men vad tycker ni? :D

btw var inte med sockertop ikväll, jag va så äckligt uttråkad o kollade på music&lyrics med en stor skål med popcorn, dipp o julmust! haha så mobbat.. aja ska sova nu, imorn ska jag va med stinis!
hihi puss/kurdi
haha bjuder på en freeesh bild

LAAARAAA

JAG VILL HA CHIPS! ! ! NU ! ! !
men jag orkar inte gå till köket o hämta, ååh varför måste allt vara så svårt :( HAHA

aja julavslutning idag då, fett nice, vår klass sjöng do they know it's christmas i kyrkan, det gick skit för mej när jag skulle sjunga solo, typ igår ändrade vi tonart så det lät bättre sen glömde dom ändra det idag så det lät skitfult :(
jossan filmade men jag vågar inte lägga ut videon, hehe :D
aja sen åkte vi många tjejer från klssen ner till stan o fikade/åt på waynes i fleeeera timmar o hade julklappsbyte haha typ alla fick godis, aja vi är ju kända för att va fettoklassen, sen gick vi runt på stan också, köpte inget bara mat :D:D:D:D

aja nu har jag såååå jävla tråkigt!!!!! kul start på lovet,ska kanske vara med lisa ikväll, tack Gud för det!!


hej jag ser ut som en gris när jag sjunger

igår skulle vi göra en pepparkaka till nån i klassen, gabbi skulle göra till mej, kanske inte så svårt att lista ut vilken det är? ;)

MAT <3

kurdi o fetto <3

puss!

kurden


hahahahaha typ igår på svenskalektionen, visst e vi grymma :D (jag låter inte sådär btw)

aja bilder fråb idag(klicka) :

puss/ en nervös Lara

CANDY

TJOBRE!

Vi har precis ätit upp allt godis lisa vann idag på typ tävlingsgrejs i skolan.
Löööv it!

Imorgon är det skolavslutning!!!! Klassen ska framföra en låt VILKEN SUUUGEEERRR!!! Men Lara ska sjunga ett par rader och hon är ju självklart bäst.

WE <3 FOOD never forget.

Igår åt amanda/fetto en chipspåse, tårta och massa mat. Hon ville bara hälsa det!
Idag har vi alla ätit mkt pepparkaks deg o marsipan in school - det va temadag med julbakning typ. Amanda åt pinsamt mycket glasyr, hon typ hällde i sig. Hon är fräsh hon.
Kurden kommer med bilder och video later aligators!!!!!

LOVE YA ALL FEM MIJONER LÄSARE!
AMANDA, LISA, KURDISH 


buhu i'm sick!

yeah that's right, kurdi e sjuk :( jag e typ aldrig sjuk, första gången i nian tror jag..
aja alla betyg e ändå satta så det gör inget att jag missar lite :D
o nu kan jag fetta hela dagen med pepparkaks deg o chips ist för att hungra ihjäl i skolan..

juste! igår på kvällen hade vi julkonsert med de andra muskklasserna (i 7an,8an och 9an) det va kul fast vår klass sög så jävla hårt! hahahaah jag skäms fortfarande, och när jag skulle gå fram till micken o sjunga solo missade jag första meningen för jag hann inte fram, hahah så pinsamt, hoppas inte att det var många som märkte det..
aja orkar inte skriva nå mer nu, bara en sak! :


(sista meningen) det där skrev robins manenger  för flera veckor sen,men jag hade ingen aning om vad det va men och idag skrev robin det här :


jag e typ nästan helt säker på att det är wipeout för inspelningen till de är i januari, asså hahaha fyfan va kul! :D
aja ska gå o äta nåt gott nu, som tpy pepparkaksdeg!  puss/Lara

btw, fyffaaan pinsamt mkt snö här i jävla Gävle! :O



yeah,yeah yeah

åh idag äre exakt ett år sen jag och min kusin va på idolfinalen och alltså
ett år sen jag såg robin bengtsson för första gången, han sjöng ju när det
va paus nån gång det var typ då jag "föll för honom" haha.
och låten han sjöng, döööööööööööör, det var den han sjöng på hans audition
och han sjöng den i somras på stolt & nykter när vi kollade på honom,
dog lite då.
den känns typ som min låt nu, haha älskar den..

(inte jag som filmar)
If you ever change your mind
About leavin', leavin' me behind
Oh, oh, bring it to me
Bring your sweet love
Bring it on home to me, yeah yeah yeah yeah yeah yeah

I know I laughed when you left
But now I know I've only hurt myself
Oh, oh, bring it to me
Bring your sweet love
Bring it on home to me, yeah yeah yeah yeah yeah yeah
(inte hela)

men asså åååååååh hör ni hur bra han är!!!!!dör
o kan ni fatta att han har ringt mej o sagt hej snygging
han jag sagt här kommer min favorit skrivit till söta Lara
och till bästa Lara, han har grattat mej på min födelsedag,
skickat en jul/nyårshälsning till mej(en video, förra året) o mer, dööör.

hhahahaah fyfan va töntig jag känner mej nu men jag var tvungen!
okej nu måste jag sluta tänka på det annars kommer jag bara bli
derimerad o börja gråta o tröstäta..

igåår







lucia igår, amanda/fetto va skolans lucia :D
det va kul, jag o ellen gick först i ledet så alla i kyrkan stirrade på oss kändes det som..haha
orkar inte skriva nåt, måsta bara säga hur fet jag va igår, fikade först på java med ks,olivia,lisa,viktor,amanda, sen åt jag på max med freja,adam,andreas,ka hei, niklas, johan sen åkte vi till willys handlade grejer, sen kollade jag,amanda,lisa och olivia på idol hos freja med massa chips m dipp och läsk!!
eller idol säg (tycker jag iaf) så vi gick till lokalen där killarna va o lanade XD hahaha jävla WOWnördar..
aja det va det, ska gå o käka nåt nu, e fett sugen på pepparkaksdeg men orkar inte köpa :( aja puss/Lara

lucia imoooooorn!

yezz! lucia imorn, o jag e faktiskt lite nervös haha vet inte varför för jag e ju inte lucia, ska ja säga vem det e?!?!?!:D hihi nej det får bli en överaskning imorn men jag kan säga att det är en av oss fat brownies ;)

aja idag har jag inte gjort nåt efter skolan, typ hela eftermiddagen tränade vi och alla andra musikklasses i 6an,7an och 8an i kyrkan inför konserten som vi har på måndag och julavslutningen som är nästa fredag (!!!) :D
jag läääängtar.
aja skitträkigt inlägg i know,o jag måste tyvärr gå o äta mat eller nåt nu, e skiit hungrig!!!.

juste! får ju inte glömma, e skit stolt över mej själv det tog bara 6 minuter för mej att sätta i linserna idag!!!! wiiiee, haha igår tog det ju minst en halvtimme hos optiker..
aja nu måste jag tagga som lisa säger, puss/ Lara
HAHA bjuder på en gammal bild från förra sommaren på oss!!

love me to pieces

tjaa Lara här, dålig uppdatering i know..
btw, har ni tänkt på att jag o lisa typ jämt uppdaterar samtidigt hihi aja..

idag va jag först i skolan då, sen typ vid 2 åkte jag ner till stan o fikade med mamma (ÄCKLIGT LÄNGESEN) hehe åt först kladdkaka o sen varmmacka med mami.:)
o sen gick vi till synsam, jag hade ju bokat tid för att prova linser, hehe fråga inte hur det gick..tycker fan synd om han som jobba där, haha nejdå tillslut gick det iaf :D
aja o nu sitter jag här o gör inte ett piss, ska snart jobba lite med SO arbetet, roligtroligt..känner att jag måste gå til köket hämta nåt gott nu (=onyttigt), vi hörs puss/Kurdi
btw vet ni vad jag har drogat den här veckan, glass med krossade pepparkakor!!!!!! sså pinsamt gott!
saknar dej sjukt mkt papi <3

Ps. tycker synd om Lisa N som inte har smakat marabou vinter!:O oh my God typ världens godaste, fast fett längesen jag åt den :(

m. vinter

Rubriken = världens godaste choklad okiii? Vilken jag äter just nu, pinsamt god.

Tja idag så kollade jag, Elena och Freja på Pearl Harbour hos Elena typ fett bra jao men har sett den fett många gånger innan soo var ej så inne i den.

Imorgon ska jag varra med Freja och vi ska väl äta as usual(?) synd att inte Baywatch går längre saknar det btw.

På lunchen åt jag Hannes och Ks på Bong mai(?) typ buffé fett gott jao, fett värt as always när det gäller mat.

Snart är det jul längtar så jävla fett tills man ska baka och sånt shit.

I know att jag var fett lame detta inlägg men det kommer bättre!
xoxo Sockertop, aka Lisa

fetto <3 mina rapar

hahahahaha så tycker amanda om mina rapar!!! hon klgar varje dag på att jag rapar för mkt, hahahaah det kan man inte tro om mej va? ;)

puss/ Lara

bildbomb

bilder från igår när vi firade vårt fetto amanda!! vi åt kinamat, snacks o annat gott! :D


fetto kurdi sockertop (amanda, lara, lisa!)


jag åt så mkt mat så jag var tvungen att dra ner stumpbyxorna, hahah!


haha olivia/svenni! så söt!


tjejerna!!! jag e då fotograf..


myyys!

så annars då? jag sitter o lyssnar på robin (dog lite när dom visade han en snabbis på idol igår) samtidigt som jag försöker plugga SO, om andra världskriget/förintelsen, men det går ju inte så jättebra då..
har degat hela dagen, låg i sängen till 3 typ, och jag har fortfarande pyjamas på mej hehe..
äre nåt bra på tv ikväll btw?
aja vi hörs, puss/kurdi

CHINA FOOD

Holish

Jag sitter ärligt och räknar minuterna tills klockan ska bli sju.
En timme och 47 minuter kvar tills jag får njuta av de fantastiska aromerna av kina mat...
(vi ska fira amanda/fetto ikväll)

Vet att vi vart skit dåliga på att uppdatera (except for kurdi) men vi skall bli bättre! Tyvärr så har vi ungefär hundra inlämningar nu sista veckorna innan jul och vi, fatbrownies, glömmer nästan(notera: bara NÄSTAN) bort att äta alla transfetter och sötningsmedel!!! BIG THING

Just nu lyssnar jag på coldplayyyy och äter marabou vinter, typ det bästa mankind någonsin skapat.
Nu är det bara en timme och 41 minuter kvar.

Farish
xx Lisa, Sockertop


JÄÄÄÄVLAKUKFITTHORAÄCKELSKÄB

sorry ville bara skriva av mej.

har vart med betty idag btw, kul, har ätit kinamat, 3 cookies, lussebullar och popcorn, och kollat på blades of glory(vår film!!!) och twilight.
hejdå/Lara

fettoblogg right?

tjatja Lara här, orkar inte skriva nå mkt men..
aja skola först då, matsalen=ångbastu!!! seriöst de va nåt fel på luftkonditotineringern (mobba inte min stavning, skre bara nåt XD) ah så det va så äckligt varmt o fuktigt där inne o man kunde typ inte andas..
aja åt inget som vanligt, köpte toast ist! :D
hehe sen efter skolan, slutade 10 över 1 btw (göre var 5e tidag) feeett skönt! åkte jag ner till staan o synsam o träffade mami där, undersökte ögonen o testade linser, värsta jag varit med om, hon VÄNDE på mitt ögonlock :O:O
aja sen ick jag till HM o hängde undan skitsnugg tröja som mami ska köpa imorn, o sen träffade jag betty o vi fikade först på wayne's sen vart jag lite rädd för en grej hehe..så då gick vi till coffee lounge till mina älkslingar! ahah. o jaaa vi fikade alltså två gånger XD hehe e man tjock så e man..
aja nu sitter jag här o gör nad pinada, ska snart äta o dusha o ikväll äre UB o desperata!!! :Dwiii, vi hörs puss/Kurdi

bettan!!

juste, hahaahha vet ni vad lisa sa igår när jag var med henne? "Lara, asså ibland är du så jävla lik dej själv"
HAHAHAHA jag ba; nehe?:O HAHAH o så sa hon det idag ockcså XD asså ditt cp...


RSS 2.0